Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Polona Hercog în turul 3 la WTA Miami 2019! Se ştie ora de start

24.03.2019 | 00:37
Cand se joaca Simona Halep  Polona Hercog in turul 3 la WTA Miami 2019 Se stie ora de start

Când se joacă Simona Halep – Polona Hercog în turul 3 la WTA Miami 2019. Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Miami Open după ce a trecut în minimul de seturi de Taylor Townsend. Jucătoarea noastră a ajuns până în semifinală la competiţia din Florida, iar anul acesta vrea să îşi depăşească acea performanţă la turneul de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.


UPDATE 00:35: Simona Halep – Polona Hercog se va disputa duminică seară, al doilea meci pe terenul central. Isner – Ramos va începe la 18:00, iar duelul româncei nu va începe mai devreme de 20:00, indiferent dacă partida băieţilor se termină mai devreme.


Când se joacă partida dintre Simona Halep și Polona Hercog

Partida dintre Simona Halep şi Polona Hercog va avea loc în seara sau noaptea de duminică spre luni, iar organizatorii vor comunica ora de start în această noapte, după câteva meciuri disputate din ziua curentă de concurs. Pentru cele două sportive, acesta va fi al doilea lor meci direct, după o partidă din primul tur disputat în 2009 la Sofia. Atunci, jucătoarea din Slovenia se impunea în trei seturi.

Desigur, Simona Halep porneşte ca mare favorită, mai ales după primul meci reuşit la Miami, o victorie convingătoare în faţa unei jucătoare care avea deja trei victorii la turneul din Florida. Slovena Polona Hercog, locul 93 WTA, a învins-o pe nipona Misaki Doi, numărul 112 mondial, venită din calificări, şi a acces în turul trei la Miami Open. Polona Hercog, care a ajuns pe tabloul principal ca lucky loser, s-a impus în meciul cu Misaki Doi, scor 7-6 (4), 6-4.

Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep, încrezătoare la Miami după prima victorie obţinută

Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, s-a declarat mulţumită de nivelul de joc arătat cu Taylor Townsend şi spune că a căpătat încredere. “Cred că a fost cel mai bun meci al meu de până acum. Sunt mai încrezătoare. Am simţit meciul. Cred că mi-a plăcut cum a jucat împotriva mea. Atmosfera a fost bunî, vremea la fel. A fost un meci foarte bun”, a declarat Halep după meciul cu Townsend.

Despre Polona Hercog, Simona Halep ştie că serveşte foarte bine, dar nu prea multe pe lângă acest aspect destul de important. “Va trebui să-mi adaptez poziţia în teren şi apoi vom vedea”, a mai spus românca în vârstă de 27 de ani la finalul meciului din turul secund.

Tags: