Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Rebecca Peterson în turul 1 la WTA Beijing! Se știe ora de start

28.09.2019 | 15:19
Simona Halep debutează duminică dimineață la Beijing. Sursă Foto: Hepta

Simona Halep debutează la China Open, turneu găzduit de Beijing, duminică dimineață de la ora României 09:00. Adversara Simonei va fi Rebecca Peterson, o sportivă din Suedia ce ocupă locul 53 în ierarhia WTA.

Când se joacă Simona Halep – Rebecca Peterson

Simona Halep debutează la Beijing împotriva unei sportive venită din calficări. Rebecca Peterson, jucătoare din Suedia, de 24 de ani, locul 53 în ierarhia WTA, a trecut de ultima rundă preliminară și va juca împotriva Simonei luni dimineață de la ora României 09:00.

Simona Halep vine după ce a abandonat în optimile turneului de la Wuhan, la scorul de 5-4 în primul set pentru Elena Rybakina. Halep a acuzat probleme la spate, din cauza cărora nu a mai putut continua meciul. Acum, Simona anunță că ultimele două antrenamente au fost efectuate fără să resimtă dureri, și este încrezătoare că poate participa la Beijing.

Simona Halep pornește cu prima șansă meciul din turul 1 al turneului de la Beijing. Sursă Foto: Hepta
Simona Halep pornește cu prima șansă meciul din turul 1 al turneului de la Beijing. Sursă Foto: Hepta

A doua întâlnire directă dintre cele două sportive

Meciul din runda inaugurală a turneului de la Beijing va consemna a doua întâlnire dintre Simona Halep și Rebecca Peterson. Precedenta a avut loc în anul 2013, la Bastad, în țara natală a Rebeccăi, iar Halep s-a impus fără mai probleme, 6-4, 6-0.

Totuși, întâlnirea programată duminică dimineață de la ora 09:00 va consemna o premieră. Va fi prima întâlnire directă dintre cele două sportive pe suprafață dură, turneul de Bastad fiind organizat pe zgură. La prima vedere, Halep pornește ca favorită înaintea duelului cu sportiva din Suedia. Atât locul ocupat în ierarhia WTA, cât și experiența meciurilor de la turneele majore îi acordă prima șansă Simonei.

Rebecca Peterson are un singur turneu din circuitul WTA în palmares. Prima victorie a venit chiar în septembrie, când a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului Jiangxi Open, organizat tot în China. Cea mai bună clasare a suedezei este chiar cea din prezent, locul 52.

  • 24 de ani are Rebecca Peterson
  • 1 titlu a cucerit sportiva în circuitul WTA
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri