Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Sara Sorribes Tormo în turul 1 la Roland Garros! S-a anunţat ora de start

26.09.2020 | 15:26
Cand se joaca Simona Halep  Sara Sorribes Tormo in turul 1 la Roland Garros Sa anuntat ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep o va întâlni în turul 1 la Roland Garros pe Sara Sorribes Tormo. Partida se va disputa duminică, în jurul orei României 14:00.

Aflată pe numărul doi în clasamentul WTA, Simona Halep pornește în competiția de la Paris ca principală favorită, după ce australianca Ashleigh Barty a decis să nu se înscrie în concurs.

ADVERTISEMENT

Dacă reușește să cucerească trofeul, Simona Halep va redeveni numărul unu în ierarhia WTA. Principala favorită a turneului va debuta pe arena centrală de la Paris, Philippe-Chatrier.

Când se joacă Simona Halep – Sara Sorribes Tormo în turul 1 la Roland Garros. Halep joacă după Goffin

Adversara Simonei Halep va fi o jucătoare din Spania, Sara Sorribes Tormo. Clasată pe locul 70 în ierarhia WTA, Tormo are 23 de ani și nu a câștigat niciun titlu în carieră. Cea mai bună poziție ocupată în ierarhia mondială a fost locul 64, în 2019.

ADVERTISEMENT

Sara Sorribes Tormo vine după o victorie în finala de la Cagnes-Sur-Mer, turneu ITF jucat tot pe zgură. Spanioloaica a câștigat în finală cu 6-3, 6-4 contra româncei Irinei Bara, jucătoare care va juca și ea în turul 1 la French Open după ce a trecut de calificări.

Meciul dintre Simona Halep și Sara Sorribes Tormo se va juca duminică, 27 septembrie, în jurul orei 14:00 imediat după ce se încheie partida dintre italianul Jannik Sinner și David Goffin, jucătorul din Belgia clasat pe locul 12 în ierarhia WTA.

ADVERTISEMENT

Se impune Simona Halep din nou la Roland Garros? Intră în joc chiar de ziua ei

Pentru Simona Halep, turneul din acest an de la Roland Garros reprezintă o oportunitate excelentă pentru a-și trece în palmares un nou titlu de Grand Slam, dar și pentru a reveni pe locul 1 în ierarhia WTA.

Românca a câștigat turneul de la Paris în 2018, după ce a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens și a cucerit și Wimbledon în 2019.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea noastră va intra în competiție chiar în ziua în care celebrează împlinirea vârstei de 29 de ani și, dacă reușește să cucerească trofeul de la Paris are șansa să redevină lider mondial. Vor lipsi din Franța jucătoare precum Ashleigh Barty sau Bianca Andreescu

Principalele amenințări pentru Halep sunt Serena Williams, Viktoria Azarenka și Karolina Pliskova. Jucătoarea din Cehia reprezintă ultima victimă a Simonei Halep într-un turneu important. Halep a trecut de cehoaică în finala de la Roma, după ce aceasta s-a retras în setul doi, după doar 30 de minute de joc.

ADVERTISEMENT
Tags: