Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Serena Williams în sferturi la Australian Open 2021. S-a stabilit ora de start

15.02.2021 | 07:56
Cand se joaca Simona Halep  Serena Williams in sferturi la Australian Open 2021 Sa stabilit ora de start
Simona Halep și Serena Williams se înfruntă pentru a 12-a oară într-un meci direct. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep – Serena Williams e marele meci din sferturi de la Australian Open. Simo s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open 2021, după ce a învins-o pe Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4. Revanşa perfectă pentru eşecul de la Roland Garros 2020. Vezi cele mai importante stiri despre duelul din sferturi:

  1. Simona Halep, ultra-determinată! Cum îi explică Darren Cahill irascibilitatea: „Simte presiunea, dar sunt mândru de ea”
  2. Simona Halep, victoria cu numărul 100 la un turneu de Grand Slam! A uitat când a fost prima dintre ele: “Nu la Paris?”
  3. INTERVIU Simona Halep, inainte de Serena Williams: “Recunosc că nu m-am uitat la ultimul video trimis de Darren”
  4. Iga Swiatek, neputincioasă în fața Simonei Halep: ”Nu am putut să mă adaptez”
  5. INTERVIU Darren Cahill, uimit de Serena Williams înaintea duelului cu Simona Halep: „Nu am văzut-o niciodată așa”
  6. Simona Halep l-a lăsat mască pe Mats Wilander: ”A fost prea puternică”
  7. CTP a trăit la intensitate maximă victoria Simonei Halep cu Swaitek: „Am urlat prin casă: ‘Vino-n față!’”. Exclusiv
  8. Presa internațională e la picioarele Simonei Halep: ”S-a răzbunat și a ajuns la 100 de victorii de Grand Slam”
  9. Serena Williams primește laude înaintea meciului cu Simona Halep: ”A slăbit destul de mult”
  10. Serena Williams abia așteaptă revanșa cu Simona Halep: ”Sunt pregătită!”
  11. Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în sferturi la Australian Open
  12. Simona Halep, prima reacţie după calificarea în sferturile de finală la Australian Open: “Sunt puţin obosită” 
ADVERTISEMENT

Halep – Williams se joacă de la ora 10:00

UPDATE, 15 februarie, ora 07:57 / Organizatorii Australian Open 2021 au stabilit programul pentru ziua de marți, 16 februarie, iar întâlnirea Simona Halep – Serena Williams se va juca de la ora 10:00 (ora României), fiind prima partidă din sesiunea de seară.

hal


Știre inițială, 14 februarie, ora 15:14

Organizatorii vor anunţa luni ora de start a meciului Simona Halep – Serena Williams din sferturile de finală de la Australian Open 2021

În sferturile de finală de la Melbourne, Simona Halep are o misiune foarte dificilă. O va înfrunta pe Serena Williams, cea care a trecut duminică dimineaţă de Aryna Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

Partida de pe jumătatea inferioară a tabloului feminin este programată în cursul zilei de marţi. Ora de start urmează să fie anunţată luni dimineaţă. Naomi Osaka – Su-wei Hsieh este celălalt meci programat în ziua 9 de concurs, şi duelul din care s-ar putea alege adversara Simonei din semifinale.

Simona Halep este condusă de Serena Williams la scorul meciurilor directe: 9-2. Dar a bătut-o în cel mai important meci

Serena Williams conduce categoric la scorul meciurilor directe, 9-2. Dar cel mai important duel a fost tranşat de Simona Halep, în finala din 2019 de la Wimbledon. A fost 6-2, 6-2 în favoarea româncei.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a mai învins-o pe Serena Williams şi în 2014, la Turneul Campioanelor, în faza grupelor. A fost o altă prestație absolut magistrală a jucătoarei din Constanța, scor 6-0, 6-2. Serena şi-a luat revanşa în finala acelei ediţii, tot cu o victorie categorică, scor 6-3, 6-0.

Penultimul duel direct a fost chiar la Australian Open, în 2019, tot în optimile de finală. A fost atunci o victorie în trei seturi pentru americancă, scor 6-1, 4-6, 6-4. Serena ceda, însă, în sferturile de finală, în faţa Karolinei Pliskova.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge în sferturile de finală, Simona Halep le-a eliminat până acum pe Lizette Cabrera, Ajla Tomljanovic, Veronika Kudermetova și Iga Swiatek.

De partea cealaltă, Serena Williams le-a învins pe Laura Siegemund, Nina Stojanovic, Anastasia Potapova și Aryna Sabalenka.

Serena Williams a cedat un singur set până acum în competiție. Chiar în partida de duminică, în fața Arynei Sabalenka. De partea cealaltă, Simona a fost nevoită să revină în duelurile cu Ajla Tomljanovic și Iga Swiatek.

ADVERTISEMENT