Stiri sportive

Când se joacă Simona Halep – Shuai Zhang în sferturi de finală la Wimbledon 2019! ORA DE START

09.07.2019 | 11:40
Cand se joaca Simona Halep  Shuai Zhang in sferturi de finala la Wimbledon 2019 ORA DE START
ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat meciul din optimile de finală de la Wimbledon 2019 împotriva lui Cori Gauff. Campioana noastră s-a impus cu 6-3, 6-2 și va juca în sferturile de finală de la All England Club împotriva lui chinezoaicei Shuai Zhang. 


UPDATE, ora 20:30. Organizatorii de la Wimbledon au anunţat ora de start a meciului Simona Halep – Shuai Zhang. Duelul se va disputa pe terenul 1, de la ora 15:00, în primul meci al zilei.

ADVERTISEMENT

Când se joacă Simona Halep – Shuai Zhang în sferturi de finală la Wimbledon 2019!

Meciul dintre Simona Halep și Shuai Zhang se va disputa marți, de la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatorii de la Wimbledon. Învingătoarea din meciul Halep – Zhang va juca în semifinalele turneului de la Londra împotriva Elinei Svitolina sau Muchova/Pliskova.

Simona Halep este pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră s-a calificat o singură dată în semifinalele turneului, în 2014, când a fost eliminată de Eugenie Bouchard, după ce a suferit o entorsă în primul set al partidei.

ADVERTISEMENT

De altfel, Simona Halep a declarat recent că după visul de a câștiga la Roland Garros următorul turneu de Grand Slam pe care ar vrea să îl aibă în palmares este cel de la Wimbledon. Românca a fost aproape în 2014, însă de această dată are un traseul abordabil.

Când se joacă Simona Halep - Shuai Zhang în sferturi de finală la Wimbledon 2019!
Când se joacă Simona Halep – Shuai Zhang în sferturi de finală la Wimbledon 2019!

Campioana noastră a suferit două înfrângeri dureroase împotriva lui Shuai Zhang. Chinezoaica a învins-o pe Halep cu 6-4, 6-3 în primul tur de la Australian Open 2016 și cu 6-0, 6-3 la Beijing, în același an. Unica victorie a campioanei noastre a venit în 2012 la Indian Wells, 6-1, 6-1.

ADVERTISEMENT

Chinezoaica nu trebuie subestimată, în condițiile în care la această ediție a învins-o în două seturi pe Caroline Wozniacki, 6-4, 6-2. În această ediție, Zhang a făcut alte două victime importante: Yanina Wickmayer și Caroline Garcia.

Shuai Zhang este în acest moment pe locul 50 WTA și cu siguranță va avea încrederea la maximum în confruntarea cu Simona Halep. De cealaltă parte, Simona Halep a jucat foarte bine în ultimele două meciuri de la Wimbledon: 6-3, 6-1 cu Victoria Azarenka și 6-3, 6-2 cu Cori Gauff.

ADVERTISEMENT
  • 7 WTA este locul ocupat de Simona Halep
  • 2-1 pentru Zhang este raportul meciurilor directe