Sporturi

Când se joacă Simona Halep-Svetlana Kuzneţova în turul 3 la Rogers Cup. Plouă în Canada! Ce se întâmplă cu meciul

08.08.2019 | 08:42
Cand se joaca Simona HalepSvetlana Kuznetova in turul 3 la Rogers Cup Ploua in Canada Ce se intampla cu meciul

Simona Halep – Svetlana Kuzneţova este unul dintre meciurile considerate cap de afiş în turul 3, adică faza optimilor de finală, ale puternicului turneu Premier de la Toronto, cunoscut sub denumirea de Rogers Cup. A ieşit aşa cum şi-a dorit sportiva noastră, după ce rusoaica a produs încă o surpriză la această ediţie a turneului canadian, reuşind să treacă în două seturi, 7-6, 6-3, de favorita meciului din turul 2, croata Donna Vekic.


UPDATE, 8 august, ora 20.00. Partida dintre Halep şi Kuzneţova nu va începe la ora stabilită, adică în jur de 21.00. La Toronto plouă, aşa că organizatorii sunt obligaţi să devanseze ora de start a partidei. Cel mai probabil, aceasta va începe undeva în jur de 1.00 noaptea, ora României.


  Când se joacă Simona Halep – Svetlana Kuznetsova, în optimi la Rogers Cup. Ora de start anunţată de organizatori

Simona şi Svetlana, una dintre veteranele circuitului feminin la cei 34 de ani ai săi (lidere de etate sunt surorile Venus şi Serena Williams) se cunosc bine de atâţia ani şi Halep o consideră pe Svetlana drept una dintre jucătoarele cu care a avut mereu relaţii foarte frumoase, chiar de prietenie. Însă acum prietenia va trebui lăsată la o parte şi cel mai bun să meargă mai departe într-un meci care se anunţă foarte interesant şi ca va începe cu aproximaţie în jurul orei 21:00 sau poate ceva mai târziu.

Meciul Simona Halep – Svetlana Kuzneţova va fi al treilea de pe terenul central, deschidera fiind făcută de partida dintre Karolina Pliskova şi Anett Kontaveit, după care urmează candianca româncă Bianca Andreescu, meci foarte greu cu olandeza Kiki Bertens. Abia după aceste două partide va intra pe teren şi Simona Halep. Acest meci va închide sesiunea de zi de pe terenul central, de aceea este posibil să înceapă dincolo de ora 21:00.

Simona Halep – Svetlana Kuzneţova în turul 3 la Toronto. Scorul e 4-3 pentru Halep la întâlniri directe

Simona conduce la meciurile directe cu 4-3

Turneul WTA Toronto este transmis în exclusivitate în România de Digi Sport 2, deci pe acest post veţi putea urmări meciul dintre Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova. De asemeni, puteţi accesa şi site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO. În cazul în care parcursul Simonei la această competiţie, unde Halep are deja două succese, ultimul anul trecut, va continua, în sferturi de finală în faţă îi va fi învingătoarea meciului dintre letona Jelena Ostapenko şi cehoaica Marie Bouzkova, Ostapenko fiind marele off al Simonei din finala Roland Garros 2017.

Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova se cunosc bine, au jucat până acum de şapte ori împreună şi Halep e în avantaj la limită, 4-3 la meciuri directe. Un oarecare doping psihologic îl reprezintă faptul că Simona a jucat de două ori cu rusoaica la Rogers Cup şi a învins-o, prima dată în 2011, a doua oară în 2016. Însă Kuzneţova este o mare luptătoare şi după o perioadă fără rezultate pare a fi regăsit forma care a consacrat-o ani de zile.