Simona Halep

Când se joacă Simona Halep – Veronika Kudermetova în turul 3 la Australian Open. S-a stabilit ora de start

12.02.2021 | 00:03
Cand se joaca Simona Halep  Veronika Kudermetova in turul 3 la Australian Open Sa stabilit ora de start
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-4, 7-5 şi s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2021. Fază a competiţiei în care o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova.

Simona Halep – Veronika Kudermetova se joacă vineri, de la ora 10:00

UPDATE 11 FEBRUARIE, ora 8:44 / Simona Halep o va întâlni pe rusoiaca Veronika Kudermetova în turul 3 de la Australian Open, partida fiind programată să se dispute vineri, 12 februarie.

ADVERTISEMENT

Organizatorii au anunțat terenul pe care se va disputa meciul, dar și ora de start. Acesta este primul din sesiunea de seară de pe „Rod Laver Arena” și va începe la ora locală 19:00 (10:00 ora României).

Cealaltă reprezentă a României rămasă în concurs pe tabloul de simplu, Sorana Cîrstea, va juca în turul 3 împotriva jucătoarei cehe Marketa Vondrousova. Meciul a fost programat pe „Margaret Court Arena”, este primul din sesiunea de dimineață și va începe la ora locală 11:00 (02:00 ora României).

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ 10 FEBRUARIE, ora 12:52

Meciurile din turul 3 în partea inferioară a tabloului de la Australian Open sunt programate în cursul zilei de vineri. Printre acestea, şi cel dintre Halep şi Kudermetova Ora de start şi arena pe care se dispută meciul vor fi anunţate joi dimineaţă.

Veronika Kudermetova, locul 36 în clasamentul WTA, este primul cap de serie pe care îl înfruntă Simona Halep la Australian Open 2021. Rusoaica le-a învins până acum pe Marta Kostyuk şi Varvara Gracheva.

ADVERTISEMENT

Dacă va câştiga şi vineri, în turul 3, Simona Halep ar putea să aibă duminică şansa revanşei cu Iga Swiatek

Simona Halep nu va avea zi liberă joi. Este programată să joace în turul 1 al probei de dublu a competiţiei de la Antipozi. Halep şi Charlotte Kempenaers-Pocz le vor înfrunta pe Arina Rodionova şi Storm Sanders.

Partida a fost programată să se joace pe terenul 5, joi dimineaţă, în jurul orei 3:00 a României. Partenera Simonei, Charlotte Kempenaers-Pocz, este o adolescentă în vârstă de 16 ani, din Australia.

ADVERTISEMENT

În proba de simplu, Simona Halep ar mai putea fi programată apoi în cursul zilei de duminică. Atunci când ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek, în turul 4, o revanşă după eşecul de la Roland Garros.

Dacă va trece în săptămâna a doua de concurs, Simona Halep ar urma să joace meciul din sferturile de finală în cursul zilei de marţi, 16 februarie. S-ar putea duela cu Serena Williams în acea fază a competiţiei.

Cele două meciuri din semifinale pe tabloul feminin sunt programate în cursul zilei de joi, 18 februarie. Iar finala se va disputa sâmbătă, 20 februarie.

Sorana Cîrstea este şi ea calificată în turul 3 la Australian Open, după ce a învins-o pe Petra Kvitova miercuri. Va juca tot vineri, contra unei alte jucătoare din Cehia, Marketa Vondrousova.

ADVERTISEMENT