Sporturi

Când se joacă Simona Halep-Mihaela Buzărnescu în turul doi la Wimbledon 2019. S-a stabilit ora de start!

Cand se joaca Simona HalepMihaela Buzarnescu in turul doi la Wimbledon 2019 Sa stabilit ora de start

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au reușit să câștige în două seturi duelurile din primul tur de la Wimbledon. Simona a trecut de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-4, 7-5, în timp ce Miki a învins-o pe Jessica Pegula, scor 6-4, 6-4. Astfel, primele două românce în clasamentul WTA ne vor oferi un duel 100% românesc în turul secund de la openul britanic.


UPDATE, 2 iulie, ora 18.14. Organizatorii au stabilit ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu! Va fi al doilea meci de miercuri, 3 iulie, pe terenul 2 de la Wimbledon, imediat după terminarea partidei dintre Wawrinka şi Opelka. Aceasta va fi de la ora 13.00, ora României, aşa că sunt şanse mari ca meciul româncelor să înceapă undeva în jur de 15.30 ora noastră!


Când se joacă Simona Halep-Mihaela Buzărnescu în turul doi la Wimbledon 2019

Când se joacă Simona Halep-Mihaela Buzărnescu? Asta ar însemna că miercuri, 3 iulie, Simona Halep se va duela pentru intrarea în turul 3 cu Mihaela Buzărnescu, urmând a fi stabilită ora și terenul pe care va avea loc confruntarea! Cele două au mai jucat doar o singură dată, în 2008 și atunci Halep s-a impus lejer, în două seturi. Miki a avut un 2019 de-a dreptul oribil, cu foarte puține victorii.

Simona Halep a venit extrem de motivată la Wimbledon, dacă ne luăm după declarațiile antrenorului ei, Daniel Dobre, făcute, paradoxal, în timp ce se se aflau la Paris, unde Halep era considerată mare favorită. Atunci, Daniel Dobre a surprins pe multă lume cu afirmația conform căreia Halep este focusată pe turneul de la Wimbledon.

Simona Halep Wimbledon 2019. Miercuri, 3 iulie, Simona poate da de Mihaela Buzărnescu

Simona Halep are suport puternic la Wimbledon

Însă Simona nu a jucat decât la turneul de la Eastbourne, unde a ieșit în sferturi, în fața lui Angelique Kerber, iar evoluția ei nu a fost tocmai la înălțime. De altfel, majoritatea specialiștilor opinează că fostul lider mondial la sfârșitul anului trecut nu are șanse să câștige trofeul la Wimbledon, unde există cel puțin alte trei patru jucătoare cu pretenții îndreptățite: Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova și Kiki Bertens.

Simona Halep a primit sprijin puternic la Wimbledon, unde a primit sfaturi de la noul președinte al FRT, miliardarul Ion Țiriac și unde a venit și fostul ei antrenor, australianul Darren Cahill. Halep nu a reușit să câștige nici un turneu în 2019 și continuând pe această pantă descedentă va risca enorm în privința șanselor de a mai prinde în acest an Turneul Campioanelor.