Sporturi

Când se joacă Sorana Cîrstea – Maria Şarapova, în turul 2 la US Open 2018. Se ştie ora de start!

29.08.2018 | 22:54
Cand se joaca Sorana Cirstea  Maria Sarapova in turul 2 la US Open 2018 Se stie ora de start

Sorana Cîrstea – Maria Şarapova, în turul secund la US Open 2018, se vede live video pe Eurosport, în cea de-a patra zi de concurs la Flushing Meadows. Sorana Cîrstea are un adversar foarte dificil în turul secund la Flushing Meadows: Maria Şarapova. Sorana Cîrstea, locul 51 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului US Open, trecând în runda inaugurală de sportiva americană Alison Riske, numărul 75 mondial. Cîrstea s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 7-5, în două ore. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.


Când se joacă Sorana Cîrstea – Maria Şarapova, în turul 2 la US Open 2018. Se ştie ora de start!

UPDATE / Organizatorii au anunţat programul zilei de joi, iar meciul dintre Sorana Cîrstea şi Maria Şarapova va începe după ora 5:00, ora României, în noaptea de joi spre vineri, fiind al doilea meci pe Arena Arthur Ashe din sesiunea de seară, după meciul dintre Djokovic şi Sandgren.


Sorana Cîrstea – Maria Şarapova, în turul secund la US Open 2018. În faza următoare, ea o va întâlni pe rusoaica Maria Şarapova, locul 22 WTA şi favorită 22. Sorana Cîrstea este a treia româncă ajunsă în runda a doua a turneului US Open, după Ana Bogdan şi Irina Begu. Premiul pentru participarea în turul doi este de 70 de puncte şi 93.000 de dolari.

Sorana Cîrstea – Maria Şarapova LIVE VIDEO pe Eurosport. Când are loc meciul

Partidele de la US Open vor fi difuzate în direct în ţara noastră de postul Eurosport. De partea cealaltă, Maria Şarapova a trecut în turul inaugural la US Open de veterana Patty Schnyder, locul 186 WTA, în vârstă de 39 de ani, scor 6-2, 7-6, după o oră şi 53 de minute de joc. Elveţianca s-a calificat din nou pe tabloul principal, la turneul la care a jucat în sferturi în 1998 şi 2008. Schnyder nu a mai evoluat pe tablou la US Open din 2010, iar până la meciul cu rusoaica Şarapova, nu mai pierduse niciun meci în turul inaugural la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Sorana Cîrstea şi Maria Şarapova, favorita numărul doi pe atunci, s-au mai întâlnit o dată în circuitul feminin de tenis, în 2012, tot pe hard, în turul secund al competiţiei desfăşurate la Beijing, în cadrul turneului China Open. La acea vreme, rusoaica se impunea, scor 6-2, 6-2. Rusoaica în vârstă de 31 de ani a declarat la New York că se aşteaptă la o partidă dificilă pentru că ştie despre Sorana că este o adversară foarte agresivă. “Sorana este o jucătoare care evoluează extrem de agresiv. Câteodată nu ai nicio idee la ce să te aştepţi într-un meci precum acesta. Dar pentru mine nu contează cu cine joc, încerc să nu mă gândesc la asta, mă axez doar pe ce am eu de îmbunătăţit, aceasta va fi grija mea”, a spus Şarapova la o conferinţă de presă. Partida din turul secund se va disputa joi, la o oră pe care organizatorii o vor anunţa în această seară.

Sorana Cîrstea – Maria Şarapova LIVE STREAM online tur 2 – US Open 2018. Un alt mod de a vedea meciul Online

În caz că nu reușești să vezi live online Sorana Cîrstea – Maria Şarapova, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este pe FANATIK.RO care oferă cele mai importante faze ale partidei prin intermediul clipurilor oferite de WTA. Vor fi imagini inclusiv de la ieşirea jucătoarelor la încălzire, dar şi de la punctele importante realizate atât de Maria Şarapova, dar mai ales de Sorana Cîrstea. Totul despre turneul de la Flushing Meadows.

Sorana Cîrstea – Maria Şarapova – cote și ponturi la pariuri sportive

Sorana Cîrstea – Maria Şarapova, în turul secund la US Open 2018. Casele de pariuri o dau ca mare favorită pe Maria Şarapova în confruntarea cu locul 51 WTA, Sorana Cîrstea. Cotă 1,25 au oferit bookmakerii pentru o victorie a fostului lider mondial, în vreme ce eliminarea Mariei Şarapova din această fază a competiţiei aduce o cotă de de 3,90. De altfel, este de aşteptat ca rusoaica să se impună în minimum de seturi. Astfel, specialiştii au oferit o cotă de 1,48 pentru un 2-0 la seturi al Mariei Şarapova.