Sporturi

Când se joacă Sorana Cîrstea – Taylor Townsend, pentru optimi la US Open! Ora de start, anunţată de organizatori

30.08.2019 | 22:38
Cand se joaca Sorana Cirstea  Taylor Townsend pentru optimi la US Open Ora de start anuntata de organizatori

Americanca Taylor Townsend a produs una dintre cele mai mari surprize de la US Open, unde a eliminat-o pe Simona Halep, favorită numărul 4, în turul secund. Prin victoria obținută în tiebreak-ul din setul decisiv, Townsend s-a opus unei înfruntări 100% românești în turul trei 3 la Flushing Meadows. După Halep, americanca ce ocupă locul 116 în ierahia WTA, va juca împotriva Soranei Cîrstea pentru un loc în optimi la ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Meciul este programat sâmbătă, ora urmând a fi anunțată de organizatori.


UPDATE 30 august ora 22:38 / Partida dintre Sorana Cîrstea și Taylor Townsend se va juca sâmbătă, 31 august la ora 18:00.


Când se joacă Sorana Cîrstea – Taylor Townsend în turul 3 la US Open

După ce a reușit să o elimine pe Simona Halep, scor 2-6, 6-3, 7-6 (7-4 în tiebreak), Taylor Townsend se pregătește pentru înfruntarea cu o altă sportivă din România, Sorana Cîrstea. Meciul din turul trei al ultimului turneu de Mare Șlem al anului este programat sâmbătă, ora urmând a fi anunțată de organizatori.

Sorana Cîrstea are un start de US Open peste așteptări. În runda inaugurală, sportiva din România a eliminat-o pe Katerina Siniakova, locul 37 în ierarhia WTA, în doar două seturi, 7-5, 6-2. Și în turul doi Sorana a eliminat o sportivă mai bine clasată decât ea, chiar dacă acum diferența nu a fost atât de mare precum în runda precedentă. Jucătoarea din Spania Aliona Bolsova, locul 100 WTA, a fost victima Soranei în turul secund de la US Open. Românca a câștigat în 3 seturi meciul care a durat peste 2 ore, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Taylor Townsend a trecut de Simona Halep în turul doi la US Open. Sursă Foto. Hepta
Taylor Townsend a trecut de Simona Halep în turul doi la US Open. Sursă Foto. Hepta

Townsend a interzis confruntarea 100% românească de la US Open

Dacă Taylor Townsend nu ar fi produs surpriza de a o elimina pe Halep în turul doi la US Open, Simona ar fi fost cea care juca pentru un loc în optimi împotriva Soranei Cîrstea, într-o confruntare 100% românească.

Simona Halep are amintiri extrem de plăcut când vine vorba despre confruntări cu jucătoarele din România la turneele de Mare Șlem. Ultima dată s-a întâmplat la Wimbledon, când Simona a dat peste Mihaela Buzărnescu în turul secund. Halep a câștigat în 3 seturi, aceea fiind singura confruntare în care a pierdut un set la turneul de vis făcut la Londra.