Fotbal international

Când se joacă TSC Backa Topola – FCSB și Botoșani – KF Shkendija în turul 2 preliminar din Europa League

31.08.2020 | 14:43
Cand se joaca TSC Backa Topola  FCSB si Botosani  KF Shkendija in turul 2 preliminar din Europa League
ADVERTISEMENT

Luni a avut loc tragerera la sorți a turul 2 preliminar al Europa League și se știe când se joacă meciurile TSC Backa Topola – FCSB și Botoșani – KF Shkendija.

Sorții au fost favorabili pentru cele două formații din România și le-au oferit adversari accesibili de care pot trece pentru a ajunge în faza următoare.

ADVERTISEMENT

Marți vor urma emoțiile și pentru CFR Cluj, care a ajuns în turul doi preliminaar al Europa league, după ce a ratat calificarea în Champions League.

Când se joacă TSC Backa Topola – FCSB și Botoșani – KF Shkendija în turul 2 preliminar din Europa League

În urma tragerii la sorți s-au stabilit meciurile TSC Backa Topola – FCSB și Botoșani – KF Shkendija în turul 2 preliminar al Europa League, iar întâlnirile se vor disputa la 17 septembrie pe terenul primei formații extrase din urnă.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru FCSB, care a fost cap de serie, va urma o deplasare la Backa Topola pentru un duel cu ocupanta locului 10 din campionatul Serbiei. Adversarul este unul mediu, dar accesibil, singura problemă a ”roș-albaștrilor” fiind că vor fi nevoiți să joace în deplasare.

În schimb, FC Botoșani a avut parte de noroc la tragerea la sorți. Moldovenii nu au fost capi de serie și au picat cu cea mai abordabilă formație posibilă, KF Shkendija din Macedonia. Mai mult, întâlnirea va avea loc în România.

ADVERTISEMENT

Partidele din turul 2 preliminar al Europa League se vor disputa într-o singură manșă, din cauza comprimării competiției după pandemia de coronavirus. În caz de egalitate după 90 de minute se vor juca prelungiri, iar apoi, dacă este cazul, se va trece la lociturile de departajare.

FCSB s-a calificat în turul doi preliminar al Europa League după ce a învins, pe Arena Națională, cu scorul de 3-0, formația armeană FC Shirak. Elevii lui Toni Petrea au controlat jocul în totalitate și nu au avut probleme cu trecerea mai departe.

ADVERTISEMENT

În schimb, FC Botoșani a avut un meci extrem de dificil în deplasare cu echipa FC Ordabasy din Kazahstan, dar s-a impus cu 2-1. Jucătorii lui Marius Croitorul au avut și șansă la ocaziile gazdelor, dar și pentru că Reagy Ofosu a fost iertat de o eliminare clară în prima repriză.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 7,40 este cota pentru „1 pauză / 1 final“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: