Fotbal international

Când se joacă Universitatea Craiova – Honved în turul 2 preliminar al Europa League! UEFA a anunţat ora de start

19.07.2019 | 15:49
Cand se joaca Universitatea Craiova  Honved in turul 2 preliminar al Europa League UEFA a anuntat ora de start

Când se joacă Universitatea Craiova – Honved Budapesta în turul 2 preliminar al Europa League. Oltenii au reușit o calificare cu emoții, după ce au învins în manșa retur pe Sabail cu scorul de 3-2 printr-un gol marcat în minutul 90 de Carlos Fortes. Trupa lui Corneliu Papură a câștigat în tur cu același scor, dar pe stadionul Ion Oblemenco au fost probleme după ce azerii au reușit să egaleze la doi.

UPDATE, 19 iulie, ora 15:45 / UEFA a anunţat când se va disputa dubla manşă dintre Universitatea Craiova şi Honved Budapesta. Meciul tur se va disputa pe 25 iulie, de la ora 19:55, pe stadionul “ETO Park” din Gyor. Returul este programat pe 1 august, de la ora 19:15, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova.


Când se joacă Universitatea Craiova – Honved în turul 2 preliminar al Europa League

După ce au trecut cu mari emoții de formația din Azerbaidjan, pentru Universitatea Craiova urmează un meci mult mai greu cu Honved Budapesta în turul 2 preliminar al Europa League, care se va juca săptămâna viitoare. Prima manșă a acestei întâlniri va avea loc la 23 sau 24 iulie în deplasare, iar returul este programat o săptămână mai târziu în Bănie.

Universitatea Craiova este echipa spectacol în acest start de sezon, câștigându-și toate cele trei partide disputate, dubla cu Sabail din Europa League și întâlnirea cu Academica Clinceni din Liga 1, cu scorul de 3-2. Însă, în faza următoare din Europa, pentru olteni urmează o dublă întâlnire mult mai grea cu Honved Budapesta, formație care a încheiat sezonul trecut pe locul 4 și a jucat finala Cupei Ungariei.

Carlos Fortes în duel pentru balon cu un adversar în meciul Universitatea Craiova – Sabail

Honved a eliminat-o pe Zalgiris Vilnius

Honved Budapesta s-a calificat în turul doi preliminar al Europa League după ce a trecut de formația lituaniană Zalgiris Vilnius, unde este legitimat atacantul român Liviu Antal. După o victorie pe teren propriu cu 3-1, ungurii au remizat în Lituania, scor 1-1, pentru a ajunge în faza următoare. După ce Antal a marcat și a adus speranța pentru lituanieni, bosniacul Djordje Kamber a restabilit egalitatea și a decis calificarea.

Viitoarea adversară a Universității Craiova este antrenată de italianul Giuseppe Sannino, care în țara sa a pregătit formații ca Siena, Palermo, Chievo sau Catania, dar a fost și în Anglia la Watford. În lotul formației din Ungaria se regăsesc câțiva fotbaliști foarte bine cotați, precum francezul David N’Gog, nigerianul Eke Uzoma, algerianul Mogamed Mezghrani sau tunisianul Anis Ben-Hatira.