Life

Când se mărită Alina Vidican cu milionarul american? Dezvăluiri exclusive

Relația dintre Alina Vidican și milionarul american cu care s-a logodit evoluează cu pași rapizi și deja se pregătește nunta.
08.06.2021 | 16:37
Cand se marita Alina Vidican cu milionarul american Dezvaluiri exclusive
Alina Vidican si Claude se casatoresc in aceasta vara Foto montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unor informații care dezvăluie că Alina Vidican și logodnicul ei, milionarul american Claude, se pregătesc de nuntă, evenimentul urmând să aibă loc curând.

Alina Vidican se mărită cu milionarul american

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Alina Vidican și Claude se pregătesc să se căsătorească în acest an, în luna august, cei doi luând, pare-se, decizia de a grăbi puțin lucrurile.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Claude și Alina Vidican vor veni și în România, împreună, pentru o mică petrecere care să marcheze căsătoria lor, o petrecere care, practic, va fi dedicată rudelor timișorencei care nu vor putea ajunge la evenimentul care va avea loc la Miami, în Statele Unite.

Motivul pentru care au grăbit evenimentul, susțin sursele citate, este legat de relația pe care o au cei doi, atât Alina Vidican, cât și Claude, milionarul american de origine braziliană, simțind nevoia să devină, oficial, o familie în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

De altfel, acum, cei doi sunt nedespărțiți, Alina Vidican însoțindu-l pe Claude, pilot de curse profesionist, prin toată America pentru a-i fi alături în momentele tensionate de pe traseu, iar nunta lor va avea loc, cel mai probabil, în pauza competițională din această vară.

Alina Vidican va lua numele soțului ei

Alina Vidican a decis, după logodnă, să accepte să poarte numele lui Claude, cel de-al doilea soț al ei, renunțând la cel de Borcea, pe care îl poartă, acum, în mod legal.

ADVERTISEMENT

”Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, spunea, de curând, Claude, fericit din cale afară.

Mai mult, tot din dragoste pentru logodnicul ei, Alina Vidican a renunțat, practic, la business-ul pe care îl conducea la Miami și, acum, se ocupă de imaginea milionarului american, însoțindu-l la toate cursele și pozând, adeseori, alături de el.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican și Claude, prima fotografie împreună

Chiar dacă Alina Vidican și Claude și-au asumat relația făcând anunțul de logodnă abia în această primăvară, cei doi se afișează împreună de mai bine de un an și jumătate.

Mai mult, la începutul anului trecut, Alina Vidican și Claude mergeau deja la petreceri împreună, afișând, amândoi, un zâmbet larg, semn că deja se iubeau și că își asumaseră relația în fața celor apropiați.

Alina Vidican si Claude
Alina Vidican si Claude pozau impreuna la inceputul anului trecut, alaturi de amicii lor

În orice caz, susțin sursele noastre, Alina Vidican și Claude sunt împreună de cel puțin doi ani deja, cei doi îndrăgostindu-se unul de celălalt după ce s-au cunoscut în salonul auto pe care îl deține milionarul american.

Alina Vidican și milionarul s-au mutat împreună

Alina Vidican și Claude s-au și mutat împreună acum ceva vreme, cei doi luând decizia să locuiască sub acoperișul fostei soții a lui Cristi Borcea, alături de cei doi copii ai acesteia.

Cu toate acestea, susțin sursele noastre, după căsătorie, Alina Vidican și milionarul american vor să își cumpere o locuință mai spațioasă, tot în zona de lux a metropolei americane Miami, în care să stea, cu toții.

ADVERTISEMENT