Sport

Când se reunește lotul lui Dinamo. Ce program au primit „câinii” de la Dusan Uhrin. Exclusiv

FANATIK a aflat când se va reuni lotul lui Dinamo și programul pe care l-au primit „câinii” de la Dusan Uhrin Jr.
26.05.2021 | 14:11
Cand se reuneste lotul lui Dinamo Ce program au primit cainii de la Dusan Uhrin Exclusiv
Cand se reuneste lotul lui Dinamo. Ce program au primit „cainii" de la Dusan Uhrin. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au intrat în vacanță, iar haita s-a răspândit peste tot prin țară sau în străinătate dacă vine vorba de jucătorii de altă naționalitate din lotul lui Dusan Uhrin.

Nu mai puțin de zece jucători din lotul lui Dinamo își termină contractele și ar putea să îi părăsească pe „câini” în această pauză competițională, iar Florin Bejan este primul dintre ei, așa cum a dezvăluit FANATIK.

ADVERTISEMENT

Când va avea loc reunirea lotului la Dinamo

FANATIK a aflat că alb-roșii se vor reuni pe data de 15 iunie. Așadar, „câinii” vor avea aproape o lună de zile să își revină după acest sezon extrem de dificil presărat cu problemele de toate felurile: „Mister ne-a transmis că rămâne alături de noi și ne-a spus să mergem liniștiți acasă și să ne încărcăm bateriile după această nebunie”, a spus căpitanul Deian Sorescu într-un interviu pentru site-ul nostru.

Chiar dacă vor avea o perioadă destul de lungă de vacanță, „câinii” au primit un program special de pregătire pentru toată această perioadă. George Neagu și Dusan Uhrin vor să se asigure astfel că jucătorii lui Dinamo nu vor veni cu kilograme în plus din vacanță și își vor menține forma fizică la un nivel decent, chiar dacă nu se vor antrena cu echipa.

ADVERTISEMENT

Clubul nu a pregătit încă niciun cantonament pentru perioada următoare, care va necesita un nou efort financiar, pentru fanii din programul DDB, care momentan s-au luptat să achite o nouă tranșă din rata ANAF pentru salvarea bazei de pregătire de la Săftica.

Cum își petrec timpul jucătorii lui Dinamo în vacanță

Dacă Ante Puljic a plecat acasă în Croația, în timp ce Raul Albentosa s-a întors în Spania, unde deja a început pregătirile pentru sezonul următor și a ieșit la alergat, jucătorii român au preferat să se întoarcă în orașele natale.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu se află în vacanță la părinți în Timișoara și va reveni joi în București unde se va prezenta reunirea la lotului echipei naționale, fiind convocat în premieră. Florin Bejan a preferat să se relaxeze după un an greu acasă, la Constanța și are șanse foarte mici să mai revină la Dinamo, în timp ce Marco Ehmann, născut la Spaichingen, a plecat în Germania să îi viziteze pe cei apropiați.

Pe de altă parte, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Mihai Eșanu, Steliano Filip și Costi Nica au preferat să se bucure de vacanță tot prin fotbal. Dinamoviștii s-au strâns la un meci școală alături de fostul căpitan al „câinilor”, Gabriel Torje, despre care FANATIK a dezvăluit că ar putea ajunge în Ștefan cel Mare în această vară.

ADVERTISEMENT
Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Mihai Esanu, Costi Nica si Gabriel Torje nu au lasat fotbalul nici in vacanta. Sursa foto: captura cont instagram Steliano Filip
Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Mihai Esanu, Costi Nica si Gabriel Torje nu au lasat fotbalul nici in vacanta. Sursa foto: captura cont instagram Steliano Filip.

Nu mai puțin de zece jucători ai lui Dinamo ar putea să nu mai apară la reunirea lotului

FANATIK a aflat în premieră că cel puțin zece jucători ar putea lipsi de la reunirea lotului dinamovist, după ce contractele le vor expira. Printre aceștia se numără: Florin Bejan, Ionuț Amzar, Giani Stere, Ionuț Șerban, Gudmund Kongshavn, Joseph Akpala, Raul Albentosa, Jonathan Morsay, Adam Nemec și Gevaro Nepomuceno.

Pe lângă aceștia, pe picior de plecare se află și Deian Sorescu și Paul Anton, în timp ce Diego Fabbrini are un salariu care cu greu ar putea să mai fie suportat de către membrii cotizanți ai programului DDB.

Acest scenariu al plecărilor în masă îl sperie pe căpitanul lui Dinamo, Deian Sorescu, care preconizează un nou sezon extrem de dificil în această situație: „În cazul în care vor pleca, va fi o dezbinare totală! Am reușit să fim un grup unit, să ne cunoaștem foarte bine între noi și să ne punem în valoare. Ar fi păcat ca un număr atât de mare de jucători să părăsească clubul. Ar fi ceva dureros! Am vorbit cu colegi și din câte am discutat nu vor să plece cam niciunul. Vorbesc în general, nu vreau să spun de fiecare în parte”, a mai spus dinamovistul pentru site-ul nostru.

  • 26 de zile de vacanță vor avea jucătorii lui Dinamo
  • 10 „câini” ar putea părăsi „haita” în această vară
ADVERTISEMENT
Tags: