Life

Anunțul făcut de Kanal D. Când se termină telenovela Doctorul minune și cu ce va fi înlocuită

Kanal D face un anunț neplăcut pentru fanii telenovelei turcești Doctorul minune. Postul de televiziune a anunțat când se termină producția-fenomen a momentului.
23.11.2021 | 12:51
Anuntul facut de Kanal D Cand se termina telenovela Doctorul minune si cu ce va fi inlocuita
Kanal D a anunțat când se termină Doctorul minune. Foto; Kanal D
ADVERTISEMENT

Kanal D a anunțat când se termină telenovela turcească Doctorul minune, unul dintre cele mai urmărite seriale de la noi. Data la care se încheie povestea este foarte aproape.

Mai exact, producția care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața micilor ecrane la fiecare episod se va încheia cu mult înainte de sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Postul turc de televiziune a dezvăluit, totodată, și ce telenovelă pune în loc. Este vorba despre o dramă cu care fanii serialelor turcești sunt familiarizați.

Când se termină Doctorul minune. Ce vine în loc

Așadar, Doctorul minune se va încheia pe 7 decembrie. Ultimul episod va fi difuzat începând cu ora 20:00. A doua zi, pe 8 decembrie, începe un nou sezon al telenovelei „Prizoniera destinului”, pe care telespectatorii o așteptau de ceva vreme, mai ales că nu se știa când se va transmite continuarea.

ADVERTISEMENT

Telenovela „Prizoniera destinului” s-a terminat brusc în luna februarie, însă producătorii turci își încearcă norocul cu un nou sezon, sperând că va scoate cifre și mai bune decât Doctorul minune.

„Prizoniera destinului” spune povestea de viață a unei tinere pe nume Zeynep (interpretată de Demet Ozdemir), născută într-o familie săracă.

ADVERTISEMENT

În sezonul anterior, telespectatorii au fost martorii nenumăratelor încercări prin care protagonista a trecut. Zeynep, crescută de Nermin (Senan Kara), îl cunoașre pe Mehdi (Ibrahim Celikkol), alături de care construiește o familie.

Prizoniera destinului, un nou sezon din 8 decembrie

Ce se întâmplă în noul sezon „Prizoniera destinului”

Povestea lor de iubire este plină de obstacole, iar cei doi ajung să divorțeze. Adevăratul calvar avea să înceapă abia de acum pentru eroina telenovelei.

ADVERTISEMENT

În noul sezon al producției, telespectatorii vor avea ocazia să îl revadă pe Mehdi într-un nou moment-cheie al vieții sale, după ce a petrecut o perioadă în închisoare.

Destinul lui Mehdi, aflat în fața instanței pentru a primi o sentință, va fi schimbat pe ultima sută de metri. De asta se va ocupa chiar fosta soție, Zeynep.

Tânăra va face o mutare cu totul neașteptată, schimbând nu doar viitorul lui Mehdi, ci și pe cel al întregii familii Karaca.

Telenovela „Prizoniera destinului” va fi difuzată de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D. Din distribuția serialului mai fac parte o serie de alți actori cunoscuți de publicul acestor producții precum Zeynep Kumral, Zuhal Gencer, Engin Ozturk și Helin Kandemir.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: