Life

Când se va deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Este organizat în parteneriat cu Untold

Când se va deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, organizat în parteneriat cu creatorul festivalurilor Untold și Neversea.
20.11.2022 | 15:20
Cand se va deschide Targul de Craciun din Drumul Taberei Este organizat in parteneriat cu Untold
Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Sursa foto: Agerpres/Radu Tuță/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul acesta, bucureștenii pot vizita și Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, care se va deschide săptămâna viitoare.

Când se va deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Târgul de Crăciun “West Side Christmas”, din Parcul Drumul Taberei, se va deschide vineri, 25 noiembrie 2022, de la 18:00, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6.

ADVERTISEMENT

Organizatorii târgului și-au propus să transforme locul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală, iar până pe 27 decembrie, aceștia pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, precum și spectacole de lumini și “activități și experiențe magice”. Toate acestea se vor desfășura pe suprafața cuvei lacului secat.

Târgul de Crăciun este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu cu Primăria Sectorului 6, iar accesul vizitatorilor va fi gratuit.

ADVERTISEMENT

“Va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. A fost fain anul trecut, dar acum ne-am propus să ridicăm ștacheta.

Astfel, sper că parcul tematic #WestSideChristmas va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

ADVERTISEMENT

Am văzut proiectul, planșa, și tot ce se pregătește. Va fi la un alt nivel.”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

De asemenea, edilul a mai scris că “programul și atracțiile vor fi anunțate în perioada următoare”.

ADVERTISEMENT

Târgul “West Side Christmas” este organizat de creatorul festivalurilor Untold și Neversea, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

De luni până joi, târgul va fi deschis între orele 12.00 – 22.00, iar în weekend între 12.00 – 23.00. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, târgul va fi deschis de la 12.00 până la 23.00.

“Una din surprizele pe care le-am pregătit pentru aceasta ediție va fi perdeaua de lumini care va îmbracă podul suspendat din parc.

Aceasta va fi cea mai mare perdea decorativa din Romania, cu o lungime de peste 100 m, fiind suspendată la o înălțime de până la 50 m.”, a mai precizat edilul pe rețelele sociale.

Astăzi se va deschide și Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Și aici, accesul vizitatorilor va fi gratuit. De asemenea, luminițele se vor aprinde de la 1 decembrie în Capitală.

ADVERTISEMENT