Când se va juca finala mică a Campionatului Mondial Belgia – Anglia

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
12/07/2018, 00:09
Când se va juca finala mică a Campionatului Mondial Belgia – Anglia GALERIE FOTO
Când se va juca finala mică Belgia - Anglia. Partida va avea loc sâmbătă, 14 iulie, de la ora 17:00 la Sankt Petersburg

Finala mică a Campionatului Mondial 2018, dintre Belgia şi Anglia, va avea loc sâmbătă, 14 iulie, de la ora 17:00 pe stadionul din Sankt Petersburg. Practic, va fi o reeditare a meciului care avur loc între cele două echipe în ultima rundă a grupei G a turneului final. Atunci, Belgia s-a impus cu 1-0 prin superbul gol reuşit de Januzaj, dar s-a vorbit mult despre o tactică a insularilor de a pierde deliberat jocul, pentru a avea un culoar mai favorabil pentru următoarele faze.

Iată însă că după ce au jucat şi au pierdut semifinalele, Belgia şi Anglia se vor revedea acum la Sankt Petersburg pentru penultima partidă a turneului final al Campionatului Mondial din Rusia. Foarte probabil, selecţionerii celor două echipe vor trimite în teren mulţi dintre jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc la acest turneu final, aşa cum s-a întâmplat aproape mereu în ediţiile anterioare.

Când se va juca finala mică a Campionatului Mondial Belgia – Anglia. Reeditarea meciului din grupă

Belgia a cedat în faţa Franţei cu 1-0 în prima semifinală chiar la Sankt Petersburg, aşa încât “dracii roşii” au rămas în oraş, aşteptând adversara din finala mică. Belgia a fost singura echipă care câştigase toate partidele până la ora întâlnirii cu trupa lui Didier Deschamps, însă tocmai în meciul cel mai important Eden Hazard şi colegii lui nu au mai reuşit să îşi facă jocul şi va juca din nou, după 1986, o finală mică de Campionat Mondial.

Anglia a început bine semifinala cu Croaţia de pe stadionul Lujniki din Moscova, acolo unde se va juca şi meciul pentru titlul mondial Franţa – Croaţia, a marcat prima, însă Croaţia a arătat că are şi forţă şi jucători de clasă. Perisic şi Mandzukic, în prelungiri, au întors, meritat, rezultatul pentru una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatelor Mondiale. Anglia se va mulţumi cu finala mică, la fel ca în 1990.

Când se va juca finala mică Belgia - Anglia. În grupă a învins Belgia cu 1-0, gol Januzaj, în imagine
Când se va juca finala mică Belgia – Anglia. În grupă a învins Belgia cu 1-0
Închide ×