Sport

Când se va relua procesul lui Mario Iorgulescu la Curtea de Apel București. Exclusiv

Fanatik a aflat când va fi reluat procesul lui Mario Iorgulescu la Curtea de Apel București. Ce spune avocatul fiului lui Gino Iorgulescu.
20.06.2024 | 17:23
Cand se va relua procesul lui Mario Iorgulescu la Curtea de Apel Bucuresti Exclusiv
Procesul lui Mario Iorgulescu va fi cel mai probabil reluat peste 3 luni. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Decizie surprinzătoare la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul în care Mario Iorgulescu risca să fie trimis la închisoare pentru 13 ani în urma accidentului mortal pe care l-a produs sub influența stupefiantelor. FANATIK a aflat ultimele detalii despre procesul care va fi reluat la Curtea de Apel București.

Când se rejudecă la Curtea de Apel procesul lui Mario Iorgulescu

FANATIK a aflat că procesul lui Mario Iorgulescu va fi reluat în a doua jumătate a lunii septembrie, după vacanța de vară a judecătorilor. Virgil Boglea, avocatul fiului lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a confirmat: „Da, cel mai probabil procesul va fi reluat în toamnă, după vacanța judecătorilor. Deocamdată nu știm exact. Va apărea pe portaljust.ro”. 

ADVERTISEMENT

Decizia de la ÎCCJ întoarce așadar din nou procesul la Curtea de Apel București. Familia victimei și a inculpatului vor fi nevoite să mai aștepte luni bune până la o decizie finală. Mai ales că indiferent de decizie, una dintre părți va face cu siguranță apel.

Dar cine l-a achitat totuși pe Mario Iorgulescu? Din completul de trei judecători a făcut parte și Lia Savonea, fosta şefă a Consiliului Superior al Magistraturii. Ea ar fi votat pentru rejudecarea dosarului conform unor surse judiciare alături de  Adriana Ispas. Singurul care a votat împotrivă a fost Andrei Ene.

ADVERTISEMENT

Virgil Boglea, avocatul lui Mario Iorgulescu, nu a comunicat decizia clientului său: „Nu înțelege consecințele și implicațiile”

Deși a obținut o victorie neașteptată, Virgil Boglea nu a putut să îi dea vestea bună clientului său, aflat într-un centru medical din Italia: „Momentan eu nu am comunicat cu el pentru că este supus unor proceduri în Italia. Am comunicat doar cu familia”.

Avocatul familiei Iorgulescu are un mesaj și pentru cei care vor judeca la Curtea de Apel această speță: „Să se țină cont de situația medicală din momentul producerii acestui accident rutier și că la momentul actual Mario Iorgulescu nu poate participa la un proces penal pentru că din păcate nu înțelege consecințele și implicațiile unui proces penal din perspectiva afecțiunilor medicale ireversibile de care suferă

ADVERTISEMENT

Avocatul lui Mario Iorgulescu a explicat care va fi obiectivul său principal în instanță: „Acum procesul se va relua de la zero la Curtea de Apel București. Așteptările noastre principale sunt să se dea valență tuturor împrejurărilor constatate în decizia de la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Nu aș vrea să preconizez o eventuală decizie. Noi dorim să se ia în calcul în instanță atât situația medicală prezentată cu documente emise de experți italieni desemnați de instanțe italiene, nu luați de familie sau cum s-a mai speculat”, a mai spus Boglea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mario Iorgulescu, trimis în judecată acum aproape 4 ani

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în august 2020 și a fost acuzat de omor și conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Deși părea că procesul va fi în sfârșit finalizat, decizia ÎCCJ întoarce din nou speța la Curtea de Apel București.

  • 4 ani se vor împlini în luna august de când Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată
  • 3 luni vor mai trece până la reluarea procesului la Curtea de Apel
ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care...
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care o apărau de romani
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută...
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta