Sporturi

Când şi cu cine joacă Irina Bara în turul 2 la Roland Garros 2020

29.09.2020 | 18:49
Cand si cu cine joaca Irina Bara in turul 2 la Roland Garros 2020
ADVERTISEMENT

Când şi cu cine joacă Irina Bara în turul 2 la Roland Garros. Ea s-a calificat după ce a învins-o cu 6-3, 6-4 pe croata Donna Vekic. Irina Bara este clasată pe locul 142 în ierarhia WTA.

Victoria cu Donna Vekic este cel mai important succes al carierei pentru Bara. Croata ocupă locul 30 în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

În următorul tur de la Roland Garros, Irina Bara o va întâlni pe Alison Van Uytvanck, o tenismenă în vârstă de 26 de ani din Belgia. Ea se clasează pe locul 65 în topul mondial.

Când şi cu cine joacă Irina Bara în turul 2 la Roland Garros 2020

Adversara Irinei Bara, belgianca Van Uytvanck a eliminat-o în primul tur pe suedeza Rebecca Peterson, clasată pe locul 50 în clasamentul WTA. Astfel, atât Bara cât și viitoarea sa adversară au reușit să provoace surprize în primele meciuri disputate pe zgura de la Paris.

ADVERTISEMENT

Pentru Van Uytvanck, accederea în turul doi de la Roland Garros este doar a doua ocazie cu care trece de un tur al unui turneu, din martie incoace. Ea a mai reușit să o elimine pe Kuzmova la Istanbul, însă a pierdut în primul tur la Palermo, Cincinnati, US Open și Strasbourg.

Irina Bara a ajuns pe tabloul principal de la Roland Garros după ce a trecut în calificări de croata Tereza Mrdeza, britanica Harriet Dart și olandeza Richel Hogenkamp. În turul 1, Bara a reușit și performanța carierei eliminând-o pe Donna Vekic.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Bara și belgianca Van Uytvanck este programat să se dispute în data de 1 octombrie, joi, ora urmând să fie anunțată e parcursul zilei de miercuri. Partida din turul 1, dintre Bara și Vekic, a fost afectată de ploaie și s-a întrerupt timp de mai bine de două ore.

Bara completează lista româncelor calificate în turul doi de la Roland Garros. Ea li se alătură jucătoarelor Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig și Ana Bogdan.

ADVERTISEMENT

Astfel, România va avea cinci reprezentante în turul al doilea al turneului de la Paris, printre care și favorita numărul unu a turneului, Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags: