Sporturi

Când și cu cine joacă Patricia Țig în turul 3 la Roland Garros 2020. S-a stabilit ora de start

02.10.2020 | 20:13
Cand si cu cine joaca Patricia Tig in turul 3 la Roland Garros 2020 Sa stabilit ora de start
ADVERTISEMENT

Patricia Țig a reușit să se califice în premieră în turul 3 la un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o pe Christina McHale, scor 6-4, 6-3. Simona Halep și Irina Bara sunt celelalte jucătoare din România care au ajuns între ultimele 32 din competiție.

Patricia Țig o va înfrunta în turul 3 de la Roland Garros 2020 pe Fiona Ferro, cea care a reuşit una dintre cele mai mari surprize ale zilei la Paris.

ADVERTISEMENT

Ferro, locul 49 WTA, a învins-o pe Elena Rybakina, favorita 14 la această ediţie a turneului de la Paris. A fost 6-3, 4-6, 6-2 pentru jucătoarea franceză.


UPDATE, 2 octombrie, ora 20:14 / Organizatorii au stabilit ca partida dintre Patricia Țig și franțuzoaica Fiona Ferro, să se joace pe Philippe-Chatrier, cel mai important teren de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea va fi a treia a zilei pe principala arenă, în jurul orei 16:30, după meciul de pe tabloul masculin dintre germanul Daniel Altmaier și italianul Matteo Berrettini și partida de pe tabloul feminin dintre Irina Bara și americanca Sofia Kenin.


Știre inițială, 1 octombrie

Patricia Ţig – Fiona Ferro, în turul 3 la Roland Garros 2020. Partida este programată pentru sâmbătă

Partida dintre Fiona Ferro şi Patricia Ţig se va disputa în cursul zilei de sâmbătă, iar ora de start va fi anunţată vineri. Este de aşteptat ca partida să se dispute pe Philippe Chatrier sau Suzanne Lenglen, fiind vorba despre o jucătoare din Franţa.

ADVERTISEMENT

Interesant este că şi Fiona Ferro este în cea mai bună formă a carierei. Jucătoarea din Franţa este neînvinsă de la reluarea circuitului WTA. A participat doar la turneul de la Palermo, pe care l-a şi câştigat.

A bătut-o acolo în finală pe Anett Kontaveit, după ce mai trecuse de Podorska, Alexandrova, Errani şi Giorgi. A fost al doilea trofeu WTA pe care l-a câştigat Ferro în carieră, după cel de la Lausanne, în 2019.

ADVERTISEMENT

În cazul în care trece de Fiona Ferro, Patricia Ţig ar putea avea o adversară din România în turul 4 de la Roland Garros 2020. Va juca împotriva învingătoarei dintre Irina Bara şi Sofia Kenin.

Pentru calificarea în turul 2, Fiona Ferro o învinsese pe Heather Watson, din Marea Britanie, în două seturi. În vreme ce Patricia Ţig a trecut în primul tur de Stefanie Voegele.

Pentru calificarea în turul 3, Patricia Ţig primeşte 130 de puncte în clasamentul WTA şi urcă şase locuri în clasamentul live, până pe 53. De asemenea, încasează un cec în valoare de 126.000 de euro

ADVERTISEMENT