Life

Când și unde va fi înmormântat Florin Condurăţeanu. Anunțul făcut de fiul regretatului jurnalist

Fiul lui Florin Condurățeanu a anunțat când și unde va fi înmormântat regretatul său tată. Jurnalistul s-a stins din viață luni, în urma unui stop cardio-respirator.
30.06.2021 | 18:40
Cand si unde va fi inmormantat Florin Condurateanu Anuntul facut de fiul regretatului jurnalist
Când și unde va fi înmormântat Florin Condurăţeanu. Anunțul făcut de fiul regretatului jurnalist. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Condurățeanu s-a stins din viață luni, 28 iunie, din cauza unui stop cardio-respirator. Răzvan Condurățeanu, fiul regretatului jurnalist, a oferit detalii despre înmormântare.

Până astăzi, la ora 19:00, trupul lui Florin Condurățeanu se află la Sala de Marmură de la Casa Presei. Cei care l-au iubit și l-au admirat au venit să-i aducă acestuia un ultim omagiu.

ADVERTISEMENT

Când și unde va fi înmormântat Florin Condurăţeanu

La ora 19:00, trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu va fi transportat la Capela Cimitirului Bellu din Capitală, potrivit antena3.ro. 

La ora 21:00 va avea loc o slujbă religioasă, iar mâine, 1 iulie, Florin Condurățeanu va fi înmormântat la Cimitirul Bellu la ora 12:00. Anunțul a fost făcut de Răzvan Condurățeanu, îndurerat de dispariția bruscă a tatălui său.

ADVERTISEMENT

Fiul regretatului jurnalist le-a mlțumit tuturor că au fost alături de el și de familia lui după acest eveniment dureros. Acesta i-a invitat pe cei care vor să-l conducă pe ultimul drum la ceremonia de la Cimitirul Bellu.

Cine a fost Florin Condurățeanu

Florin Condurățeanu a fost unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România, dar și printre cei mai buni din presa scrisă și televiziune.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul s-a dedicat domeniului medical, iar utimul său articol a fost scris chiar în dimineața zilei de 28 iunie, cu câteva ore înainte de deces.

Gazetarul a colaborat o vreme cu OTV, după care a continuat să activeze în presa scrisă. Florin Condurățeanu și-a făcut apariția în cadrul mai multor emisiuni TV, unde aborda subiecte legate de sănătate, inclusiv despre Covid-19.

ADVERTISEMENT

Regretatul jurnalist a scris pentru publicații importante din România, cum ar fi Flacăra, Curierul Național sau Jurnalul Național.

Florin Condurățeanu a apărut în mai multe emisiuni aparținând diverselor posturi TV, cum ar fi OTV, Tele7ABC, Antena 2, Etno, Antena 1, Antena Stars sau România TV.

Cunoscutul gazatar era recunoscut și pentru ochelarii săi de soare colorați, pe care avea mereu grijă să-i asorteze ținutelor pe care le purta. Apropiații îl porecleau „Țuțu”, iar vestea morții lui a șocat pe toată lumea.

Andrei Păunescu, Camelia Mitoșeru, Mihai Morar, Mara Bănică și Oana Zamfir sunt doar câteva dintre vedeatele și persoanele publice din România care au transmis mesaje emoționante după moartea bruscă a lui Florin Condurățeanu.

ADVERTISEMENT
Tags: