Simona Halep

„Când ți-ai dat seama că poți câștiga la Wimbledon?” Răspunsul amuzant de sincer al Simonei Halep

13.07.2019 | 21:44
Cand tiai dat seama ca poti castiga la Wimbledon Raspunsul amuzant de sincer al Simonei Halep

Simona Halep a triumfat în premieră la Wimbledon, după ce a învins-o clar în marea finală pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Sportiva noastră a obținut cel de-al doilea titlu de Mare Șlem din carieră acolo unde se aștepta mai puțin, pe iarba londoneză de la All England Club.

Răspunsul amuzant de sincer al Simonei Halep

De altfel, reporterii au vrut să afle la conferința de presă în ce moment al carierei sale Simona a crezut cu adevărat că va triumfa la Wimbledon, iar răspunsul a fost amuzant de sincer. Halep a recunoscut că nu s-a gândit niciodată la un asemenea triumfe, ținând cont de stilul său de joc, dar și de adversarele pe care este nevoită să le înfrunte.

– În ce moment al carierei tale ți-ai dat seama că poți triumfa la Wimbledon?

Azi (râde). Ca să fiu sinceră, nu m-am gândit niciodată că pot realiza asta. Chiar nu credeam că voi câștiga pe iarbă cu atâtea jucătoare înalte care servesc foarte puternic.

– După ce ai câștigat Roland Garros în 2018, ai fost nevoită să-ți găsești noi obiective. Cum ai reușit asta și cum ai putut neutraliza jocul Serenei, care te învinsese de foarte multe ori?

O să vorbesc despre meci prima dată. Am știut că trebuie să fiu agresivă din start, să atac fiecare minge la capacitate maximă. Nu trebuia să o las să revină în meci pentru că e atât de puternică. Sunt foarte sigură că acesta a fost cel mai bun meci din cariera mea. Sunt mândră pentru modul cum am jucat la acest turneu. Am spus la început că acesta va fi un an de relaxare. Dar mă refeream ca persoană, nu ca sportivă. Încă muncesc din greu la fiecare turneu, la fiecare meci. Așa am reușit să câștig la Wimbledon.