Fotbal international

Când va afla Salah dacă va juca în primul meci la Mondial

13.06.2018 | 14:03
Cand va afla Salah daca va juca in primul meci la Mondial

Toată naţiunea egipteană nu are pe buze decât întrebarea când va afla Salah dacă va juca în primul meci la Mondial. Până la startul dificilei partide cu Uruguay mai sunt doar câteva zeci de ore, meciul urmând a se disputa pe 15 iunie şi situaţia golgeterului este cel mai important lucru.

După cum se ştie Salah a fost serios accidentat în prima repriză a finalei Champions Leaguede la Kiev, dintre Real Madrid şi FC Liverpool de către fundaşul spaniol Sergio Ramos. El a suferit o accidentare la claviculă, dar, din fericire, medicii i-au spus că nu va rata Mondialul.

Când va afla Salah dacă va juca în primul meci la Mondial. Există încă dubii

Acum problema este dacă va putea sau nu să intre pe teren în primul meci, pentru că una este o naţională cu golgeterul lui Liverpool şi alta este fără el. “Vom aştepta până în ultimul moment pentru a decide dacă va juca sau nu“, a declarat Mohamed Abou al-Ela, medicul selecţionatei Egiptului.

Când va afla Salah dacă va juca în primul meci la Mondial. E idol în Egipt şi o ţară întreagă stă cu sufletul la gură pentru el
Când va afla Salah dacă va juca în primul meci la Mondial. E idol în Egipt

Managerul general al Egiptului, Ihab Lahita, a precizat: “Nu ştim încă dacă va disputa meciul, dar vom face un antrenament în plus şi vom avea o idee mai clară despre această situaţie“.  Salah nu a luat parte la primul antrenament al egiptenilor, duminică, la Groznîi, însă marți , atacantul în vârstă de 25 de ani s-a prezentat într-o formă bună, s-a antrenat singur şi a făcut exerciţii pentru întărirea umărului.

Tags: