Sport

Constantin Budescu poate deveni titular la FCSB în cel mai scurt timp! Ce se întâmplă la antrenamente. Exclusiv

FANATIK a aflat când va fi la potențial maxim, din punct de vedere fizic, Constantin Budescu.
30.09.2021 | 17:39
Constantin Budescu poate deveni titular la FCSB in cel mai scurt timp Ce se intampla la antrenamente Exclusiv
Constantin Budescu trage tare în pauza impusă de meciurile echipei naționale! Când va atinge potențialul maxim „artistul” de la FCSB. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În această toamnă, Constantin Budescu a revenit la FCSB, liber de contract, după ce s-a despărțit de FC Damac, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. „Artistul” a semnat un contract valabil până în vara lui 2022, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Acesta câștigă 20 de mii de euro lunar la echipa patronată de Gigi Becali.

Când va atinge potențialul maxim Constantin Budescu

Constantin Budescu încă nu a reușit să atingă potențialul maxim, din punct de vedere fizic, deoarece, înainte să revină la FCSB, nu mai bifase o partidă oficială de peste trei luni.

ADVERTISEMENT

Însă, „artistul” va trage tare în pauza impusă de jocurile echipei naționale. Astfel că, din informațiile FANATIK, mijlocașul FCSB-ului va fi pregătit sută la sută, din punct de vedere fizic, la meciul cu CS Mioveni, care se va juca pe 16 octombrie.

De când a revenit la FCSB, Constantin Budescu a bifat trei partide oficiale, însă numai într-una a fost integralist.

ADVERTISEMENT

“Budescu nu este încă la 100% din punct de veder fizic, dar această pauză pentru echipele naţionale îl va ajuta foarte mult să crească”, Edi Iordănescu înainte de Chindia – FCSB.

Constantin Budescu, mușcat de un păianjen în ziua în care a fost prezentat la FCSB

Budescu s-a confruntat cu o problemă neașteptată chiar în ziua în care a fost prezentat la FCSB. Fotbalistul a fost mușcat de picior de un păianjen, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a fost nevoit să meargă la doctor pentru mai multe investigații, după ce zona, în care a fost mușcat, s-a umflat.

„Am văzut și ce s-a scris prin presă, nu este adevărat. Am fost mușcat de un păianjen și mi s-a umflat piciorul după antrenament.

ADVERTISEMENT

Și am decis să-mi iau o zi liberă, ca să pot să merg la un medic, să văd despre ce este vorba și să mi se desumfle piciorul. Voi deveni Spider-Man, pentru că se potrivesc și culorile”, a spus Constantin Budescu.

Constantin Budescu a mai evoluat timp de un an pentru FCSB, în perioada 2017-2018.

Acesta are în palmares un titlu de campion și o Cupă, respectiv o Supercupă a României, toate cucerite în tricoul Astrei.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT