Life

Când va avea loc înmormântarea lui Costin Mărculescu. Trupul actorului a fost depus la capela bisericii “Sfântul Gheorghe Nou” din București

11.06.2020 | 15:30
Cand va avea loc inmormantarea lui Costin Marculescu Trupul actorului a fost depus la capela bisericii Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti
Când va avea loc înmormântarea lui Costin Mărculescu. Trupul actorului a fost depus la capela bisericii "Sfântul Gheorghe Nou" din București. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu va fi înmormântat sâmbătă, alături de mama și bunica lui. Până atunci, trupul neînsuflețit al actorului va fi în capela bisericii Sfântul Gheorghe Nou din București, acolo unde a fost depus deja, în această după amiază.

Când va avea loc înmormântarea lui Costin Mărculescu

Actorul și cântărețul Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa, noaptea trecută. Trupul său a fost descoperit în cadă, în stare de putrefacție, după ce, timp de 3 zile, nu a mai răspuns la telefon și nu a mai fost văzut de nimeni.

ADVERTISEMENT

Se pare că, actorul, care peste doar câteva zile ar fi împlinit 51 de ani, s-a gândit de multe ori la moarte pentru că, ultima dată când s-a simțit foarte rău, acum aproximativ trei ani, a lăsat un bilet în care spunea că, în cazul în care va muri, își dorește ca de funerariile lui să se ocupe Mara Bănică sau Pepe.

Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva.

ADVERTISEMENT

Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«.

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce. Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a spus Mara Bănică la XNS.

ADVERTISEMENT

Trupul a fost depus la capelă

Trupul lui Costin Mărculescu a fost dus la INML, pentru autopsie, iar legiștii au anunțat cauza morții: infarct. De la Institutul de medicină legală, sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a ajuns la capela bisericii ”Sfântu Gheorghe Nou” din Capitală, unde a fost depus, și va sta până sâmbătă, când va avea loc înmormântarea.