Fotbal intern

Când va avea loc înmormântarea lui Denis Paşcovici. Anunţul mamei

12.10.2018 | 12:58
Cand va avea loc inmormantarea lui Denis Pascovici Anuntul mamei

Ionela Adina Paşcovici a anunţat pe pagina sa de Facebook detalii referitoare la înmormântarea fiului său, Denis, care a fost răpus de o boală cumplită la doar 14 ani. Fiul fostului fotbalist a încetat din viaţă joi, 11 octombrie, după ce îi fusese descoperită o tumoare pe creier în 2006.

De atunci, Denis Paşcovici a suferit numeorase intervenţii chirurgicale, dar niciuna nu i-a putut salva viaţa. Fiul fostului fotbalist Cosmin Paşcovici va fi înmormântat la Constanţa, duminică, 14 octombrie, de la ora 14:00

Când va avea loc înmormântarea lui Denis Paşcovici.

“Cei care doresc să ne fie alături pentru a-l conduce pe Denis pe ultimul drum, trupul va fi depus la Casa Albastră, în Constanţa începând de mâine. Înmormantarea va avea loc 14.10.2018 ora 14:00”, a fost anunţul făcut de mama lui Denis.

Imediat după aflarrea teribilei veşti, pagina de Facebook a mamei lui Denis a fost împânzită de mesaje de condoleanţe: “Drum lin îngeraș……Nu ai greșit cu nimic dar ai suferit enorm, însă tu ai fost puternic…..E atât de nedrept!Dumnezeu sa te ierte copil frumos”, a scris un utilizator.

“Întreaga echipa deplânge trecerea în neființă a lui Denis Paşcovici, fiul fostului internațional și fost component al echipei, Pascovici Mihai Cosmin! Lupta pentru supraviețuire s-a oprit la 14 ani!!! Denis s-a luptat foarte mult timp cu bolile. Încă de la vârsta de 2 ani a suferit mai multe intervenţii pe creier pentru îndepărtarea unei tumori. A fost operat de 17 ori pe creier, din care nu mai avea decât 20 la sută. Odihna veșnică, Denis! Condoleanțe familiei”, a fost mesajul postat de gruparea Arsenal Inel II.

Când va avea loc înmormântarea lui Denis Paşcovici. Fotografiat alături de părinţii săi
Când va avea loc înmormântarea lui Denis Paşcovici, fiul fostului fotbalist

“S-a vorbit și la televizor, se vorbește și pe net, se vorbește peste tot… Odihnă veșnică Denis, copilul super erou s-a dus Sus, sus la cer la bunicul lui care a ajuns la Doamne Doamne în urmă cu nici o lună.. Nu ești singur acolo Sus Denis.. mulți dragi nouă ne privesc de Sus.. Putere părinților tăi.. pentru ei ai fost și vei rămâne… nu ai fost ci… vei fi.. jumătate din sufletul lor ai luat cu tine.. Să îi veghezi Denis și pe ei și pe surioara ta.. Dumnezeu să îți lumineze calea.. Lumină veșnică! Putere Ionela și Cosmin! Dumnezeu să vă întărească să treceți peste această durere fără margini! Sincere condoleanțe dragii noștri”, a  fost mesajul emoţionant al unei prietene de-a mamei.