Life

Când va avea loc marea finală Chefi la Cuțite 2022. Antena 1 va modifica programul în acea zi

Fanii show-ului culinar Chefi la Cuțite așteaptă cu nerăbdare să afle când va avea loc marea finală. Se pare că mai avem foarte puțin de așteptat.
16.11.2022 | 12:58
Cand va avea loc marea finala Chefi la Cutite 2022 Antena 1 va modifica programul in acea zi
Când are loc marea finală Chefi la Cuțite 2022 la Antena 1. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea Chefi la Cuțite este una dintre cele mai apreciate din România, iar asta o spun chiar telespectatorii și nu numai.

Când are loc marea finală Chefi la Cuțite 2022

Drept dovadă, sezonul 10 al show-ului culinar Chefi la Cuțite a reușit să câștige și premiul TV Mania, care a fost ridicat de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Pentru că sezonul 10 se apropie de final, mulți se întreabă când va avea loc, de fapt, marea finală. Iată că mai sunt doar două săptămâni, conform ultimelor informații.

Marea finală Chefi la Cuțite 2022 de la Antena 1 urmează să fie difuzată pe data de 1 decembrie.

ADVERTISEMENT

Pentru a putea face acest lucru, cei de la Antena 1 au făcut o serie de modificări, astfel că emisiunea ar urma să fie difuzată joi, în locul serialului ”Adela”.

Menționăm că până acum, show-ul culinar a avut parte de răsturnări de situație. Au fost momente în care cei trei jurați și-au pierdut cumpătul, dar și momente emoționante, cum ar fi ultima apariție televizată a lui Nosfe, artistul care a încetat din viață în urmă cu o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Și cea mai recentă ediție, cea cu numărul 33 de la Chefi la Cuțite 2022, a fost una extrem de dificilă pentru concurenți.

Un concurent a fost eliminat, însă chef Sorin Bontea l-a salvat, folosindu-și amuleta.

Emoții mari în ultima ediție a emisiunii Chefi la Cuțite 2022

Concurenții au avut la dispoziție 60 de minute să își pregătească propriul preparat, iar Florin Dumitrescu a avut grijă să le dea mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la Cuțite a folosit o amuletă și le-a interzis echipelor adverse să folosească cuptoare sau tocătoare.

De cealaltă parte, nici Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și a folosit amuleta prin care echipele rivale au gătit în ștafete de câte 2 concurenți, cu schimb la fiecare trei minute.

La final, Florin Dumitrescu a folosit din nou amuleta care i-a oferit șansa să gătească alături de echipa sa.

Evident, după ce le-a sărit în ajutor, echipa bucătarului a ieșit învingătoare, lăsându-le astfel un gust amar lui chef Sorin Bontea și lui chef Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT