Life

Când va face Delia un copil? Gina Matache, mai sinceră ca oricând despre planurile fiicei celebre

16.10.2020 | 17:11
Cand va face Delia un copil Gina Matache mai sincera ca oricand despre planurile fiicei celebre
Mama Deliei a povestit ce planuri are artista
ADVERTISEMENT

Gina Matache a fost mai sinceră ca oricând despre planurile fiicei celebre, cu prilejul unui interviu pe care l-a acordat de curând. Mama Deliei a spus adevărul și despre care ar fi posibilitatea ca jurata de la Antena 1 să devină mămică.

Chiar dacă până în prezent renumita cântăreață a discutat liber de câteva ori despre această posibilitate, cea de-a avea un copil, Delia încă este întrebată adesea de fani când va face acest pas. Artista preferă însă adesea să meargă în vizită la sora ei și să își vadă nepoțeii.

ADVERTISEMENT

Mama acesteia, Gina Matache, a decis să dea din casă și să ofere detalii nebănuite pentru planurile avute de fiica celebră. Sora Deliei are deja doi copii și mulți dintre cei din public care o îndrăgesc pe blondină și-ar dori să o vadă în rolul de mămică.

Ce spune Gina Matache despre planurile Deliei de-a deveni mămică

Delia a refuzat vehement în ultima perioadă să le mai răspundă fanilor atunci când îi adresează întrebări legate de vreo viitoare sarcină, fie de ipostazele de mămică.

ADVERTISEMENT

Artista de 38 de ani preferă să meargă în vizită la nepoțeii ei și de curând le-a arătat fanilor imagini și din cea mai nouă vacanță a ei, realizată împreună cu soțul său.

În ultimele postări, Delia le-a mărturisit tuturor că ar vrea să se reprofileze și să se își deschidă un vlog de călătorie. Printre planurile acesteia nu pare să se regăsească, nici în prezent, și cel de-a devenim mămică.

ADVERTISEMENT

Gina Matachea făcut de curând, însă, mai multe dezvăluiri, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat. Aceasta este foarte mândră de ambele sale fiice, iar despre solistă a avut cuvinte de laudă, făcând mărturii impresionante.

Când va face Delia un copil Gina Matache, mai sinceră ca oricând despre planurile fiicei celebre
Delia și mama ei, Gina Matache, au avut mereu o relație apropiată foarte specială

“Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a susținut mama Deliei, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT

“Eu nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus Gina Matache, în apariția pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT