Life

Când va fi externat Fulgy de la Spitalul Obregia. Viorica de la Clejani a făcut anunțul

Fulgy va fi externat de la Spitalul Obregia cât de curând, iar Viorica de la Clejani a făcut deja pregătirile pentru revenirea fiului ei.
28.06.2021 | 09:22
Cand va fi externat Fulgy de la Spitalul Obregia Viorica de la Clejani a facut anuntul
Când va fi externat Fulgy de la Spitalul Obregia. Viorica de la Clejani a făcut anunțul. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Fulgy este internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „​Profesor Doctor Alexandru Obregia” de mai bine de două săptămâni, în urma scandalurilor pe care le-a avut recent. Tânărul va fi externat în curând.

Viorica de la Clejani se pregătește de întoarcerea acasă a fiului ei cel mic și i-a aranjat apartamentul așa cum trebuie și va fi externat într-una din zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Când va fi externat Fulgy de la Spitalul Obregia

Fulgy a șocat pe toată lumea cu scandalurile recente pe care le-a provocat. După ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, tânărul a stârnit numeroase controverse.

Însă acela a fost doar începutul, pentru că Fulgy a lansat acuzații grave despre anumite vedete din showbiz, printre care și Alex Velea. Mai mult, tânărul a și amenințat anumite persoane publice, chiar și pe tatăl său.

ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani este cel care a depus plângere la Poliție după ce a fost amenințat de propriul fiu. Fulgy a fost dus la secție chiar de la casa părinților său, după care a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Obregia din Capitală.

Viorica de la Clejani a postat pe TikTok o filmare pentru a le arăta internauților cum i-a aranjat apartamentul lui Fulgy atunci când se va întoarce acasă.

ADVERTISEMENT

Mama lui Fulgy susține că fiul ei nu a făcut nimic rău nimănui, ci doar a oferit „satisfacție proștilor”.

„Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da…

ADVERTISEMENT

Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos. Deci, în curând, pe micile ecrane apare.

Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor”, a transmis Viorica de la Clejani.

@vioricadelaclejani_♬ sunet original – VIORICADELACLEJANI

La un moment dat, fiul Clejanilor le-a cerut iertare părnților lui pentru faptele pe care le-a comis și le-a promis că nu va mai consuma substanțe interzise.

Fulgy a avut parte de mai multe momente controversate de-a lungul timpului din cauza consumului de substanțe interzise. Tânărul a fost chiar internat la o clinică din străinătate pentru a-și rezolva problemele cu drogurile.

ADVERTISEMENT