Sport

Denis Alibec, prezentat oficial la CFR Cluj. Ce număr va purta. Update. Exclusiv

CFR Cluj a reușit cel mai important transfer al verii și l-a adus pe Denis Alibec. Fotbalistul a fost prezentat oficial pe 22 iulie 2021.
22.07.2021 | 14:10
Denis Alibec prezentat oficial la CFR Cluj Ce numar va purta Update Exclusiv
Denis Alibec, prezentat la CFR Cluj. FOTO: facebook
ADVERTISEMENT
22-07-2021
11:12

Denis Alibec a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Şi-a ales numărul 77

Denis Alibec a fost prezentat oficial de campioana CFR Cluj, care l-a împrumutat de la Kayserispor, din campionatul Turciei. Atacantul va evolua cu numărul 77 pe tricou.

„Bun venit în familia CFR, Denis Alibec!

 Cluburile CFR 1907 Cluj și Kayserispor (prima ligă din Turcia) au ajuns la o înțelegere privind împrumutul jucătorului Denis Alibec.

 Astfel, atacantul român crescut de Farul Constanța și care a jucat în trecut la echipe precum Internazionale Milano (Italia), Mechelen (Belgia), Astra Giurgiu sau FCSB (România) va evolua în Gruia!

 Denis Alibec se mândrește și cu multiple selecții la Echipa națională a României!

 Mult succes în culorile clubului nostru, Denis!“, au scris ardelenii pe pagina oficială de Facebook.

Alibec a ajuns în Turcia în octombrie 2020, contra sumei de un milion de euro. A evoluat în 17 meciuri şi a înscris de 3 ori pentru Kayserispor.

 

Atacantul a confirmat pentru FANATIK faptul că va juca la campioana României sub formă de împrumut până în vara viitoare.

Odată cu venirea în Gruia, internaționalul român va fi din nou rivalul la titlu al celor de la FCSB, așa cum s-a întâmplat în 2016, atunci când fotbalistul a avut câștig de cauză în tricoul Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj îl va prezenta pe Denis Alibec după meciul din Champions League

Deși au trecut trei zile de la primul anunț al transferului lui Denis Alibec la CFR Cluj, conducătorii campioanei României au tot amânat prezentarea oficială pentru a nu perturba pregătirea echipei înaintea meciului cu Lincoln Red Imps, din prima manșă a turului doi preliminar din Champions League.

FANATIK a aflat că noul atacant din Gruia va fi prezentat abia joi, 22 iulie, la o zi după ce clujenii se vor întoarce din deplasarea din Gibraltar și înaintea partidei cu Academica Clinceni, din etapa a doua a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj, Denis Alibec reprezintă al zecelea transfer al verii, după cele ale lui Ulrich Meleke, Anas Tahiri, Rachid Bouhenna, Jonathan Rodriguez, Cristiano Figueiredo, Daniel Graovac, Gussouma Fofana, Denis Rusu și Daniel Paraschiv.

Fără Omrani și Camora în Gibraltar

Marți seară, de la ora 19:00, CFR Cluj va evolua în deplasare cu Lincoln Red Imps, în prima manșă a turului doi preliminar al Champions League. FANATIK a aflat că pentru acest joc Marius Șumudică nu-i va avea la dispoziție pe Mario Camora și Billel Omrani, rămași acasă din cauz aunor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Prima manșă riscă  să nu fie difuzată la TV din cauza sumei uriașe cerută de o firmă din Gibraltar pentru a produce meciul. Compania care ar trebui să asigure producția partidei solicită 100.000 de euro, sumă aproape imposibil de acceptat.

Miza este extrem de importantă pentru CFR Cluj în turul doi preliminar al Champions League. În cazul în care o elimină pe Lincoln Red Imps, campioana României are garantată prezența în grupele UEFA Conference League, ceea ce ar reprezenta și un  uriaș bonus financiar.

ADVERTISEMENT

CFR caută revanșa cu Young Boys

În ciuda faptului că adversarul este unul modest, Marius Șumudică  a ținut să-și avertizeze jucătorii că meciul nu va fi atât de ușor pe cât arată pe hârtie, mai ales din cauza terenului sintetic care poate pune mari probleme.

În cazul probabil în care va trece de Lincoln Red Imps, CFR Cluj va întâlni în turul trei preliminar al Champions League învingătoarea partidei dintre elvețienii de la Young Boys Berna și slovacii de la Slovan Bratislava.

Pentru ardeleni va fi un  bun prilej de a-și lua revanșa în fața celor de la Young Boys, după ce în sezonul trecut au fost eliminați scandalos din Europa League. Mai precis, CFR avea nevoie de o victorie în Elveția, în ultima etapă a grupelor, pentru a ajunge în 16-imile de finală, dar arbitrul s-a opus unei noi calificări.

ADVERTISEMENT
Tags: