Life

Când va naște Andreea Ibacka. Soția lui Cabral, tot mai aproape de marele eveniment

Când va naște Andreea Ibacka? Soția lui Cabral este tot mai aproape de momentul în care va deveni mămică pentru a doua oară.
28.09.2021 | 17:56
Cand va naste Andreea Ibacka Sotia lui Cabral tot mai aproape de marele eveniment
ADVERTISEMENT

Însărcinată în 9 luni, Andreeea Ibacka și-a făcut deja bagajul și așteaptă să-i vină sorocul.  Soția lui Cabral mai are foarte puțin până va deveni mămică pentru a doua oară. De data aceasta, ea și prezentatorul TV vor avea un băiețel.

Actrița din serialul „Adela” a spus, la un moment dat, că micuțul va veni la finalul lunii septembrie. Din moment ce nu mai este mult din această lună, vedeta se așteaptă ca bebelușul să vină în orice moment.

ADVERTISEMENT

Când va naște Andreea Ibacka. Soția lui Cabral, tot mai aproape de marele eveniment

Andreea Ibacka va naște, în curând, fiind însărcinată în nouă luni. Partenera de viață a lui Cabral este pregătită să aducă pe lume cel de-al doilea copil, care este băiețel.

Fanii îndrăgitei actrițe așteaptă cu nerăbdare ca aceasta să devină mămică din nou, dar, între timp, Andreea Ibacka i-a bucurat cu o fotografie realizată în timp ce se afla pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

ADVERTISEMENT

Blondina s-a fotografiat în timp ce se afla în spatele camerei și i-a anunțat pe urmăritori că ar putea naște săptămâna aceasta.

„Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni.

ADVERTISEMENT

#dacaejoieadela @adela_paginaoficiala Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris vedeta pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka a precizat că va naște la finalul lunii septembrie, așa că momentul mult așteptat de ea și de soțul ei se apropie. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de aproape trei ani, nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka, probleme în ultima lună de sarcină

Andreea Ibacka se confruntă cu câteva probleme, din moment ce se află în ultima lună de sarcină. Actrița se deplasează și respiră mai greu decât înainte, după cum a mărturisit recent.

Soția lui Cabral a realizat o ședință foto recent, spunându-le fanilor ce greutăți întâmpină în această perioadă. Cu toate că nu îi este ușor, vedeta este fericită că va naște într-una din zilele următoare.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie.

Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

ADVERTISEMENT