Life

Când va naște iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România. Ce se întâmplă cu Daniela Iliescu: „Contractă, mă doare!”

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând. Daniela Iliescu a mers la un control medical alături de partenerul ei.
03.06.2021 | 15:26
Cand va naste iubita lui Culita Sterp de la Survivor Romania Ce se intampla cu Daniela Iliescu Contracta ma doare
Când va naște iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România. Ce se întâmplă cu Daniela Iliescu: „Contractă, mă doare!” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, urmează să devină mămică peste doar câteva zile. Tânăra a fost la un control medical pentru a se asigura că totul merge așa cum trebuie.

Fostul concurent de la Survivor România a fost descalificat din competiția de la Kanal D. Cântărețul a cedat nervos și a refuzat să mai intre pe trasee, dorindu-și să-i fie alături Danielei atunci când va naște.

ADVERTISEMENT

Când va naște iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România. Ce se întâmplă cu Daniela Iliescu: „Contractă, mă doare!”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți în curând și se pregătesc de marele eveniment. Tânăra ar urma să aducă pe lume un băiețel în jurul datei de 10 iunie, potrivit ciao.ro.

Momentul este tot mai aproape, pentru că iubita cântărețului deja a simțit contracții care i-au cauzat durere. Culiță Sterp a postat un filmuleț pe InstaStory, alături de mama copilului său.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos își petrece tot timpul alături de iubita lui de când s-a întors din Republica Dominicană. Culiță este nerăbdător să-și strângă bebelușul în brațe.

În timp ce se îndreptau către spital, Daniela Iliescu i-a mărturisit lui Culiță că simte durere din cauza contracțiilor. „Ce se întâmplă?”, a întrebat-o artistul pe viitoarea lui soție.

ADVERTISEMENT

„Contractă și mă doare!”, i-a răspuns tânăra. „Dă cu piciorul. Fotbalist îl facem”, a spus Culiță cu zâmbetul pe buze.

Daniela Iliescu le-a mulțimit fanilor pentru toate mesajele și susținerea de care a avut parte până acum.

ADVERTISEMENT

Șatena a ținut să le ceară scuze pentru că nu le poate răspunde tuturor, din moment ce bebelușul îi captează atenția acum.

„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele! Vă promit că le citesc pe toate și îmi pare rău că nu pot răspunde fiecăruia în parte, dar știți cine îmi captează toată atenția acum”, a scris aceasta pe InstaStory.

Culiță Sterp, Daniela Iliescu
Daniela Iliescu, tot mai aproape de momentul nașterii. Sursa foto: Instagram

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România. Faimosul a refuzat să mai intre pe traseu, copleșit de faptul că iubita lui va naște în curând și el se află în Dominicană.

Producătorii emisiunii l-au înțeles și i-au acordat permisiunea de a părăsi show-ul, chiar dacă era printre cei mai buni concurenți.

Culiță a declarat că familia este pe primul loc și nu faima sau banii, decizia lui fiind justificată. Fostul concurent a fost descalificat chiar după unificarea celor două echipe.

ADVERTISEMENT