Life

Când va naște iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România. Va fi prezent concurentul la moment?

16.03.2021 | 11:20
Cand va naste iubita lui Culita Sterp de la Survivor Romania Va fi prezent concurentul la moment
ADVERTISEMENT

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România mai are câteva luni până când va aduce pe lume primul ei copil. Daniela Iliescu ar trebui să nască în iunie, iar până atunci emoțiile cresc pe zi ce trece.

Bărbatul vieții sale, cântărețul de muzică de petrecere Culiță Sterp este concurent în reality-show-ul de la Kanal D și există șanse mari ca până la momentul în care Daniela va naște acesta să vină în țară.

ADVERTISEMENT

Teoretic, show-ul Survivor România durează 4 luni, însă emisiunea, în funcție de audiență și evoluția concurenților, de poveștile care se țes, poate fi prelungită.

Culiță Sterp de la Survivor România va deveni tătic în luna iunie

Emisiunea care a început în luna ianuarie ar trebui să se încheie cel mai probabil undeva în luna mai, însă nu este sigură data la care va fi desfășurată finala acestui concurs care a doborât recorduri de audiență mai ales în weekend.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp s-ar putea ca în luna iunie să fie în continuare în Republica Dominicană și să fie absent de la cel mai important moment al vieții sale: venirea pe lume a primului său copil.

culiță sterp
Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează de ceva vreme un cuplu, însă au reușit să fie prudenți cu expunerea lor publică. Foto: Instagram

Daniela Iliescu ia în calcul absența iubitului de la momentul nașterii copilului lor

Într-un interviu recent acordat wowbiz.ro, Daniela Iliescu a luat în calcul posibilitatea ca iubitul ei să nu fie prezent la venirea pe lume a bebelușului, lucru care nu i-ar pica tocmai bine.

ADVERTISEMENT

„Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a mărturisit Daniela Iliescu pentru site-ul mai sus amintit.

ADVERTISEMENT