Life

Când va naște Marisa Paloma de la Bravo, ai stil. Fosta câștigătoare a anunțat data

Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil sezonul 2, a dezvăluit când o va aduce pe lume pe fetița ei.
04.10.2021 | 11:14
Cand va naste Marisa Paloma de la Bravo ai stil Fosta castigatoare a anuntat data
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 Bravo, ai stil, le-a dezvăluit fanilor când va naște. Vedeta are foarte mari emoții pentru momentul în care va deveni mamă pentru întâia oară.

Iubita lui Liviu Stanciu îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce face în perioada sarcinii, iar recent a dezvăluit că s-a vaccinat.

ADVERTISEMENT

Marisa a anunțat că este însărcinată de curând printr-un videoclip postat pe Instagram apreciat de mii de persoane.

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil va naște pe 15 decembrie

Bruneta a spus că este programată să nască pe 15 decembrie, însă data nu este bătută în cuie. Depinde de cum va evolua sarcina și dacă va fi cu adevărat pregătită la mijlocul lunii cadourilor.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil este însărcinată în luna a 7-a. Vedeta a mărturisit că a luat 6 kilograme în greutate până acum și că se așteaptă să mai pună ceva pe ea, având în vedere că va intra în luna a 8-a.

Concurenta a mărturisit că s-a vaccinat recent împotriva Covid-19 și nu a avut nicio reacție adversă. Multe viitoare mămici au vrut să afle de la ea ce să facă, având în vedere reticența care există la noi în ceea ce privește vaccinarea.

ADVERTISEMENT

Ce părere are influencerița despre două dintre concurentele din actualul sezon Bravo, ai stil

Marisa a fost întrebată și despre competiția în care a participat. Viitoarea mămică și-a spus părerea despre două din concurentele actualului sezon al emisiunii de la Kanal D.

Fanii au ținut morțiș să afle ce crede tânăra despre două dintre concurentele lor preferate, Ruxi și Mădălina Pamfile.

ADVERTISEMENT

„Cred că e o tipă foarte sensibilă, în ciuda aparențelor. Se vede că îi este ușor teamă să nu o mai judece oamenii din jur și probabil de aceea este și mai rezervată uneori.

Una peste alta, îmi plac mult ținutele ei. E o concurentă bună”, a scris Marisa despre Mădălina Pamfile.

Cât despre Ruxi, olteanca a spus că este foarte amuzantă și că unele styling-uri pe care le-a prezentat până acum au impresionat-o foarte tare.

Marisa a spus că vede în ea potențial și este concurenta cea mai expansivă. „Se potrivește pe format și, cel mai probabil, dacă o să primească susținerea voastră va fi din ce în ce mai expansivă”, a scris vedeta despre Ruxi.

 

ADVERTISEMENT