Life

Când va naște Vlăduța Lupău. Cântăreața se apropie de ziua cea mare: “Începem numărătoarea inversă”

Când va naște Vlăduța Lupău. Cântăreața se apropie de ziua cea mare, aceea în care ea și partenerul ei de viață, Adi Rus, își vor ține în brațe băiețelul.
05.07.2022 | 16:24
Cand va naste Vladuta Lupau Cantareata se apropie de ziua cea mare Incepem numaratoarea inversa
Când urmează să nască Vlăduța Lupău, însărcinată în ultimul trimestru. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău așteaptă cu nerăbdare să devină mamă și este tot mai aproape de ziua în care va naște. Interpreta de muzică populară urmează să aducă pe lume un băiețel peste câteva săptămâni.

Când va naște Vlăduța Lupău

La finalul lunii mai, Vlăduța Lupău a anunțat că mai sunt încă zece săptămâni de sarcină, ceea ce înseamnă că acum au mai rămas cinci.

ADVERTISEMENT

Astfel, cântăreața își va ține băiețelul în brațe la începutul lunii august.

“Începem numărătoarea inversă……știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc.

Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule”, a scris artista pe pagina de Instagram, la finalul lunii mai.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Vlăduța Lupău și-a dorit foarte mult să fie mamă, iar acest vis va deveni realitate peste doar câteva săptămâni. Cântăreața de muzică populară și soțul ei, Adi Rus, așteaptă primul lor copil.

Artista le-a dat fanilor vestea cea mare la finalul lunii martie. Vlăduța Lupău a vrut să se asigure că sarcina este în regulă înainte de a o face publică.

ADVERTISEMENT

Ce pofte are Vlăduța Lupău în a opta lună de sarcină

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce pofte are de când a rămas însărcinată. După ce a pierdut două sarcini în trecut, vedeta se bucură de această perioadă și abia așteaptă să-și țină în brațe primul copil.

Artista nu-și refuză nicio poftă și nu se gândește la kilogramele în plus pe care le-ar putea acumula.

ADVERTISEMENT

Recent, interpreta de muzică populară a publicat un clip video în care le-a arătat urmăritorilor ce mănâncă în ultimul trimestru de sarcină.

Pe masă se regăseau mai multe alimente, cum ar fi gogoși, gem de caise, pepene galben, piersici, cireșe și banane.

ADVERTISEMENT