Sport

Când va numi Universitatea Craiova un nou antrenor. Mihai Rotaru a făcut anunțul: „Să vedem cu cine mergem pe termen lung”

Mihai Rotaru (50 de ani), patronul Universității Craiova și-a luat la revedere de la Mirel Rădoi și a dezvăluit când va numi noul antrenor al echipei.
08.12.2022 | 12:50
Cand va numi Universitatea Craiova un nou antrenor Mihai Rotaru a facut anuntul Sa vedem cu cine mergem pe termen lung
Mihai Rotaru a pus ochii pe Toni Petrea, fostul antrenor al celor de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru consideră că Mirel Rădoi „a fost nociv pentru Universitatea Craiova”, iar omul de afaceri va numi un nou antrenor înainte de Crăciun.

Mihai Rotaru, termen-limită pentru numirea unui nou antrenor la Universitata Craiova: „Avem timp 2 săptămâni și jumătate”

Omul de afaceri a declarat la PRO Arena că suporterii olteni vor primi cadou de Moș Crăciun un nou antrenor: „În cazul în care vom aduce un antrenor, vom analiza din punct de vedere al adaptibilității la mediu, cât de repede și-a pus amprenta asupra jocului la echipele la care a fost. Avem timp două săptămâni jumătate să vedem cu cine mergem pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Suntem într-o situație în care nu avem voie să vorbim despre obiective. Poate peste 2 săptămâni. E important să redresăm corabia pe termen scurt”, a spus lucrurilor pe nume patronul „leilor”.

Pentru moment, de pregătirea echipei se afla ocupa antrenorul secund Dragoș Bon: „Am încheiat acest capitol și suntem la nivel de organizare și muncă. Eu la Craiova de la 6 dimineața. Echipa va fi condusă în următoarele două meciuri de Dragoș Bun, împreună cu Ionuț Stancu și Daniel Tudor la nivel de antrenor cu portarii. Între timp, lucrăm pentru a da o soluție pe termen lung”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi: „E un capitol închis. Ne-am salutat dimineață”

Mihai Rotaru nu vrea să mai vorbească despre „scandalul Mirel Rădoi”, însă nu îi poartă pică antrenorului. A mers special la cantonamentul echipei pentru a-și lua rămas bun: „Am discutat în jurul orei 9, ne-am salutat, ne-am urat succes unii altora. Plecau de la antrenament și am venit special pentru a saluta pe toată lumea. 

Aș face o greșeală să facem analize acum. Rădoi e un capitol închis. Am avut o ședință cu jucătorii și noul staff. Sper și sunt sigur că vom lua șase puncte în aceste două meciuri”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, patronul Universtității Craiova nu se condamnă că l-a adus la echipă pe Rădoi: „Nu îmi reproșez aducerea lui Mirel. Acum m-ați fi întrebat dacă nu regret că nu l-am adus”.

Mihai Rotaru știe care a fost cea mai mare problemă la Universitatea Craiova: „Comunicarea. Suntem la pământ”

Rotaru e de părere că una lipsa de comunicare eficientă a creat o prăpastie în interiorul clubului, însă e gata să ia măsuri: „Comunicarea a fost cea mai mare problemă în club. Până în 2020 am fost responsabil, însă în acest moment suntem la pământ. Suntem în atenție cu alte lucruri care nu au legătură de fotbal. Vom schimba asta începând de azi”.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul „leilor” nu vrea să îi facă lui Rădoi reproșuri tactice și se dezice de comportamentul altor patroni, care dau astfel de indicații: „Nu mi-am dat cu părerea asupra ce construiește și ce gândește un antrenor. Nu face parte din expertiza mea. Cu niciun antrenor nu am făcut asta, nici măcar la nivelul privat nu am astfel de ieșiri”, a mai explicat Rotaru.

Mihai Rotaru, despre noul antrenor al Universității Craiova: „Toate cele 3 variante sunt sub contract în acest moment”

FANATIK a aflat care e principala țintă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „Toate trei sunt sub contract în acest moment. Este și Reghecampf. Prioritar a fost să rezolvăm această problemă pe termen scurt. Ar fi în afara listei, dar luăm în calcul și un antrenor străin. Am avut perioade bune cu antrenori străini.

A fost o coincidență cu antrenorii pe care i-am dorit în trecut… Primii trei sunt sub contract. Nu a fost o listă construită. Repet, nu ne-am aplecat cu mare atenția asupra acestui subiect. Noi avem meci cu Mioveni și Chindia și asta e important”, a concluzionat Mihai Rotaru.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „ambele marchează” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT