News

Când va reveni lumea la normal. Previziunile lui Bill Gates

14.12.2020 | 15:33
Cand va reveni lumea la normal Previziunile lui Bill Gates
ADVERTISEMENT

În contextul pandemiei care afectează toată planeta, toată lumea se întreabă când o să revenim la normalitate. Bill Gates, fondatorul Microsoft, preconizează că lucrurile vor intra în normalitate la începutul anului 2022.

În cadrul unei emisiuni televizate, filantropul a vorbit despre modul în care vaccinurile vor influența revenirea la normalitate și a estimat că în primăvară vom avea 6 seruri anti – Covid-19 aprobate.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, miliardarul avetizează că vor apărea probleme în modul de distribuție a vaccinurilor, în contextul în care ele trebuie să ajungă distribuite echitabil în toate țările, mai ales în cele mai puțin dezvoltate.

Când o să intrăm în normalitate. Preconizările lui Bill Gates

Fondatorul Microsoft s-a declarat impresionat de modul în care medicina a găsit un răspuns împotriva SARS – CoV – 2 și afirmă că vaccinurile vor duce la finalul acestei pandemii.

ADVERTISEMENT

„Această activitate de vaccinare este una fenomenală. Ştii, am lucrat cu aceste companii farmaceutice, au făcut tot ce le stătea în putinţă, şi, slavă Domnului, acele vaccinuri vor pune capăt acestei pandemii”, a spus Bill Gates, potrivit Mediafax.

Totuși, filantropul a ținut să sublinieze că revenirea la normalitate o să vină în prima parte a anului 2022. „Această activitate de vaccinare este una fenomenală. Ştii, am lucrat cu aceste companii farmaceutice, au făcut tot ce le stătea în putinţă, şi, slavă Domnului, acele vaccinuri vor pune capăt acestei pandemii”, a subliniat miliardarul.

ADVERTISEMENT

 

Bill Gates a explicat că vom avea 6 vaccinuri împotriva Covid-10 aprobate și pregătite pentru distribuție în primăvara anului 2021. „Estimez că vom avea aproximativ şase vaccinuri aprobate în primul trimestru”, a spus el.

E vorba despre vaccinuri dezvoltate de companiile Moderna, AstraZeneca, Jhonson & Jhonson şi Novavax, pe lângă cel produs de gigantul farmaceutic Pfizer și partenerul său german BioNTech, care a început deja să primească aprobări în țări ca Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Filantropul avertizează că este posibil să întâmpinăm probleme în distribuția acestor seruri pe toată suprafața planetei. „Trebuie să ne asigurăm că realizăm distribuţia într-un mod echitabil şi că nu va hotărî averea unui om dacă se va vaccina primul sau nu”, a explicat acesta.

ADVERTISEMENT