Life

Candidat surpriză la alegerile prezidențiale din 2024. Oana Zăvoranu vrea să devină prima femeie care conduce țara

Candidat surpriză la alegerile prezidențiale din 2024. Oana Zăvoranu vrea să devină prima femeie care deține această funcție la noi în țară. Anunțul l-a făcut pe Instagram.
30.03.2022 | 12:30
Candidat surpriza la alegerile prezidentiale din 2024 Oana Zavoranu vrea sa devina prima femeie care conduce tara
Candidat surpriză la alegerile prezidențiale din 2024. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu plănuiește să devină președinte. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit că fanii săi îi cer mereu să candideze.

Oana Zăvoranu vrea să candideze la prezidențiale în 2024

Nu este vorba despre o glumă, a insistat Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram, unde a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

ADVERTISEMENT

Una dintre întrebările de la fani a fost „Care crezi că ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla pentru România?”, iar răspunsul dat de vedetă a fost unul scurt și surprinzător: „Să devin eu președinta țării”, a spus Oana Zăvoranu.

Ce argumente are Oana Zăvoranu pentru a deveni prima femeie președinte

Oana Zăvoranu a dezvăluit chiar că primește rugăminți de la oameni pentru a candida la președinția țării și consideră că este mai mult decât capabilă pentru a face acest lucru.

ADVERTISEMENT

Oamenii văd în Oana Zăvoranu un lider, acesta fiind motivul pentru care doresc ca ea să fie prima femeie care conduce țara.

„Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă.

ADVERTISEMENT

Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a mai spus vedeta.

De asemenea, tot pe pagina ei de Instagram, Oana Zăvoranu a precizat și că își dorește să lanseze o carte, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât am crede, anume în această toamnă.

ADVERTISEMENT

„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Așa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT