News

Candidatele lui Vanghelie pentru europarlamentare rup cluburile în București! Imagini idecente cu tinerele

19.04.2019 | 11:52

Maria Vanghelie, actual social-democrat, fost vicepreședinte PSD și primar al sectorului 5, și-a pregătit ”armele” pentru europarlamentare. Politicianul este convins că tinerele propuse pentru alegerile din 26 mai vor ”rupe”, căci știu asta din cluburile pe care le frecventează în București.

Candidatele lui Vanghelie pentru europarlamentare rup cluburile în București

Partidul Social Democrat Independent(PSDI), continuarea Partidului Social-Democrat Independent, condus de Titel Petrescu, este singurul reprezentant al mișcării de stânga românești. Formațiune politică și-a anunțat din data de 27 martie participarea la alegeri și a și depus, o zi mai târziu, lista completă de candidați.

„Adevărat continuator al idealurilor și valorilor de stânga, apărător al drepturilor celor mulți, PSDI de astăzi dorește continuarea eforturilor de dezvolatare a societății românești. Ca atare PSDI anunță că participă la alegerile pentru Parlamentul European, prin depunerea, mâine 28 Martie, 2019 a listei complete de candidați”, se arată în comunicatul PSDI.

Candidatele lui Vanghelie pentru europarlamentare rup cluburile în București! Imagini idecente cu tinerele
Dalia Ciubuca, una dintre candidatele lui Marian Vanghelie

Candidații propuși reprezintă valorile muncii cinstite, pregătirii intelectuale solide și sinceritate politică

În document se arată și că aspiranții PSDI au pregătirea profesională și experiența de conducere, reprezentâând diverse domenii de activitate din cadrul societății românești. „Candidații PSDI au pregătirea profesională și experiență de conducere, ei reprezentând diverse domenii de activitate din cadrul societății românești. Acești candidați propuși de către PSDI reprezintă valorile muncii cinstite, pregătirii intelectuale solide și sinceritatea politică”, mai comunică cei din conducerea PSDI.

Candidatele lui Vanghelie pentru europarlamentare rup cluburile în București! Imagini idecente cu tinerele
A doua candidată, pe nume Bianca Berchez

Una dintre ele este Bianca Berchez. Din informațiile făcute publice pe contul său de Facebook, tânăra a studiat Jurnalismul la Universitatea din București, a studiat la Școala de Televiziune Tudor Vornicu, iar în prezent este Creative Mind & Founder la Manifesto Events & PR. Cea de a foua candidată, pe nume Dalia Ciubuca, este din Alba Iulia, dar trăiește în București. În prezent este PR Manager la DR. STAN Vitalie-Chirurgie.

Tags: