News

Canibal arestat în Germania. Polițiștii au descoperit oasele victimei într-un parc

21.11.2020 | 17:43
Canibal arestat in Germania Politistii au descoperit oasele victimei intrun parc
ADVERTISEMENT

Un presupus canibal a fost arestat în aceste zile în Germania, acolo unde polițiștii au făcut o serie de descoperiri cu adevărat șocante, care pot afecta emoțional orice cititor.

Poliția din Berlin a reținut un bărbat suspect de crimă și acte de canibalism, după ce câțiva trecători au găsit oase ale unei victime într-un parc din Capitala țării.

ADVERTISEMENT

Potrivit BBC, experții criminalistici au ajuns la concluzia că rămășițele umane erau ale unui bărbat în vârstă de 44 de ani dat dispărut în urmă cu două luni.

Un canibal a fost arestat de Poliția din Berlin. Descoperire macabră într-un parc

Un caz de-a dreptul șocant ține capul de afiș al presei din Germania în această perioadă. Oamenii legii au arestat un bărbat suspect de crimă și acte de canibalism după ce au găsit oasele unei victime într-un parc din Berlin.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, mai exact pe 8 noiembrie, câțiva cetățeni au găsit într-un parc din Berlin oasele unei victime. Experţii criminalişti au început imediat o anchetă şi au descoperit că probele aparțineau unui bărbat în vârstă de 44 de ani, dat dispărut încă din septembrie.

Câinii de urmă au fost cei care i-au condus pe polițiști spre apartamentul suspectului reţinut. Bărbatul presupus a fi un canibal are 41 de ani şi inginer. Din primele date, acesta și-ar fi racolat victima pe internet.

ADVERTISEMENT

Amănunte terifiante date publicității de anchetatori

Informații cu adevărat cutremurătoare din anchetă au fost date publicității. Un polițist implicat în caz a declarat pentru cotidianul BZ, notează BBC, ca unul dintre oasele găsite în parc era complet lipsit de carne și că au existat și alte indicii care i-au făcut să suspecteze că Stefan T. ar fi fost victima unui canibal.

Suspectul de canibalism, Stefan R., ar fi vizitat “camere de chat relevante”, scrie sursa citată. Potrivit legilor germane, numele suspecților nu este dezvăluit în timpul investigației.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește victima, un anume Stefan T., de profesie inginer electric, acesta și-ar fi părăsit apartamentul aproape de miezul nopții pe 5 septembrie și fusese dat dispărut ulterior de către colegii de apartament.

ADVERTISEMENT
Tags: