News

Canibal din California, prins în timp ce-și mânca bunica de 90 de ani. Polițist: ”Nu am văzut în toată cariera așa ceva”

04.06.2020 | 20:23
Canibal din California prins in timp cesi manca bunica de 90 de ani Politist Nu am vazut in toata cariera asa ceva
ADVERTISEMENT

Un canibal din California a fost prins în timp ce-și mânca bunica de 90 de ani. Întâmplarea cu adevărat macabră a fost descoperită de mătușa acestuia, care l-a prins pe bărbat în acțiune.

Canibal din California, prins în timp ce-și mânca bunica de 90 de ani. Polițist: ”Nu am văzut în toată cariera așa ceva”

Un eveniment care cu greu poate fi explicat s-a petrecut în statul american California. Un bărbat de 37 de ani a ajuns în arestul poliției după ce a fost surprins în timp ce își mânca bunica în vârstă de 90 de ani.

ADVERTISEMENT

Fiica femeii a făcut descoperirea și nu a mai stat nicio secundă pe gânduri, chemând imediat poliția, scrie dailymail.co.uk.

Pe numele său Dwayne Wallick, cetățeanul din SUA a fost arestat luni și acuzat de crimă după ce poliția din Richmond l-a găsit încercând să mănânce cadavrul mort al bunicii sale, Ruby Wallick.

ADVERTISEMENT

Polițiștii descriu momentul în care l-au reținut pe Wallick și spun că a fost găsit peste bunica sa ”smulgându-i carnea cu mâinile”.

Patru ofițeri de poliție au fost nevoiți să intervină pentru ridicarea bărbatului în cauză și asta pentru că acesta încerca să își continue activitatea morbidă.

ADVERTISEMENT

Polițist din SUA: ”Nu am văzut niciodată așa ceva”

Purtătorul de cuvânt al Poliției Richmond, Sgt. Aaron Pomeroy, a declarat pentru sursa citată că, în aproape trei decenii de carieră, nu i-a mai fost dat să vadă asemenea scene.

”Am văzut totul în 26 de ani de aplicare a legii, dar nu am văzut niciodată o scenă a crimei în acest fel”, spune polițistul.

ADVERTISEMENT

Momentan, Wallick a fost arestat cu acuzația de crimă. Nu este clar dacă se confruntă cu vreo acuzație suplimentară, întrucât nu există legi special împotriva canibalismului în SUA

ADVERTISEMENT
Tags: