News

Cântăreața Alessia, implicată în accident de mașină: “Am maşina daună totală”

09.04.2019 | 15:15
Alessia, accident de mașină de speriat! Cum s-a petrecut totul?

Alessia a trecut prin clipe de neimaginat! Cântăreața a fost implicată într-un accident de mașină. Aceasta a trecut prin destule evenimente nefericite în ultima perioadă. Artista s-a simțit destul de rău, nu a avut viteză de reacție, moment în care o altă mașină a intrat direct în ea. Din nefericire, totul s-a petrecut  în perioada în care aceasta se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Alessia are un băiețel, iar, după sarcină a apelat la medicii esteticieni pentru câteva îmbunătățiri.

Alessia, accident rutier grav!

Alessia a făcut primele declarații după accidentul în care a fost implicată. „După o lună m-am dus să îl iau pe Alvin, dar la un moment dat am simţit că nu mai pot. Am plecat să îl duc înapoi şi câteva străzi mai încolo am făcut accident, am maşina daună totală. Mă asiguram, nu am avut reacţie şi m-a luat din stânga” a spus Alessia, potrivit Libertatea.

Alessia, implicată într-un accident rutier
Alessia, implicată într-un accident rutier. Artista a trecut prin niște momente teribile

Alessia are probleme de sănătate

Artista s-a confruntat cu câteva stări de rău în ultima perioadă precum stări de leșin sau bronhii înfundate din cauza unor cheaguri de sânge. „Vedeam că nu îmi ajunge aerul la repetiţii. Coregraful spunea că dacă nu pot să nu mai fac. Am văzut că nu mai pot efectiv, leşinam acolo. Am zis că trebuie să mă duc la doctor. Aveam bronhiile înfundate şi aerul ricoşa în sinusuri. În loc să intre în plămâni se lovea în bronhii şi se ducea fix pe sinusuri. Se făceau cheguleţe de sânge.

După două zile m-am dus la doctor, la ORL. Au văzut că nu am nimic la corzi. Doamna doctor nu mi s-a părut speriată. Mi-a zis: este serios, înseamnă că este ceva destul de serios… M-am dus la spitalul de pneumologie. Mi-a zis doamna doctor dacă am copii. Eram singură, singură. M-au întrebat câţi ani am.”

Tags: