Life

Cântăreața AMI a dispărut de o lună! Prietenii, îngrijorați că nu dau de ea! Adevăratul motiv al absenței

Cântăreața AMI a dispărut de o lună atât din mediul online, cât și din anturajul ei. Prietenii artistei sunt îngrijorați că nu reușesc să dea de ea sub nicio formă!
04.09.2022 | 08:01
Cantareata AMI a disparut de o luna Prietenii ingrijorati ca nu dau de ea Adevaratul motiv al absentei
Cântăreața Ami a dispărut din România de o lună, ea se numără printre concurenții la Sunt celebru scoate-mă de aici! Sursa foto: Colaj Fanatik.ro/ Instagram.ro
ADVERTISEMENT

Cântăreața AMI a dispărut de câteva săptămâni! Prietenii artistei sunt din ce în ce mai îngrijorați că nu reușesc să dea de ea pe nicio cale. Nici în mediul online, pe conturile sale de socializare, AMI nu a fost atât de activă ca de obicei, story-urile, live-urile lipsesc cu desăvârșire!

Unde a dispărut cântăreața AMI?

Mai mult, nici telefonic nu poate fi contactată, căci intră căsuța vocală automat, după cum au constatat și reporterii FANATIK.RO. Culmea este că nici acasă nu e de găsit, conform surselor din anturajul ei. Astfel că, apropiații și prietenii vedetei au toate motivele să fie îngrijorați.

ADVERTISEMENT
Cântăreața AMI
Cântăreața AMI participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, iar apropiații nu știu unde a dispărut vedeta. Sursa foto: instagram.com

Colac peste pupăză, după cum au aflat reporterii FANATIK.RO, artista și-a anulat și concertele de aproximativ o lună, dar și alte proiecte în care era implicată. Cert este că AMI este de negăsit!

După mai multe investigații, FANATIK.RO a reușit să ia legătura cu o sursă extrem de apropiată de artistă, demnă de încredere, care susține că vedeta a părăsit România de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a bătut palma cu un trust media important pentru participarea la un show tv ce se filmează în Republica Dominicană. Conform informațiilor noastre, artista AMI se numără printre concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Show-ul va începe duminică, 4 septembrie, la Pro Tv, la ora 20.00.

Cântăreața însă nu s-a aflat printre primii 12 concurenți anunțați în competiție, ea intrând ulterior în emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cabral Ibacka. Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, Paul Diaconescu, Alex Bogdan, Cornel Palade, RUXI, Mara Bănică, Răzvan Botezatu, Bia Khalifa, Giani Kiriță și Cristi Mitrea sunt primii 12 concurenți care luptă pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

ADVERTISEMENT

Prietenii cântăreței AMI, îngrijorați de absența ei

Cântăreața AMI în costum de baie
Cântăreața AMI a dispărut din România de aproximativ o lună. Ea participă la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Sursa foto: instagram.com

După prima săptămână însă, vor exista eliminări, iar AMI va fi unul dintre noii concurenți ce vor intra în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, emisiune ce va începe din 4 septembrie, la Pro Tv. Celebritățile care au acceptat provocarea vieții lor sunt nevoite să trăiască în junglă, printre animale și insecte, sub cerul liber, și fără acces la telefon sau internet.

Mai mult, concurenții sunt nevoiți să se lupte cu frica de întuneric sau de înălțime. De asemenea, hrana pe care o consumă e pe bază de păianjeni sau viermi, insecte sau alte “delicatese” pe care nu obișnuiau să le consume acasă. FANATIK.RO a publicat AICI informații conform cărora printre primii eliminați din show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! se numără și actorul Cornel Palade.

ADVERTISEMENT

Apropiații o dau dispărută, AMI se află în junglă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Înainte de a pleca spre Dominicană însă, actorul declara că va face tot posibilul să rămână cât mai mult în concurs.

Aștept să le arăt ce pot, să împărtășim lucruri extraordinare. O să vă placă rău de tot! O să vedeți un Palade cum nu ați văzut toată viața noastră!”, spunea Palade pentru FANATIK.RO.

Potrivit informațiilor obținute de site-ul FANATIK.RO, cântăreața AMI a intrat în competiție după eliminarea lui Cornel Palade.

ADVERTISEMENT