Life

Cântăreața Aza l-a uitat pe fotbalistul Dragoș Nedelcu. Se iubește pe ascuns cu un milionar ”de Dorobanți”! Exclusiv

Cântăreața Aza, una dintre cele mai senzuale artiste de la noi, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, are o nouă relație, cu un milionar.
16.09.2022 | 17:06
Cantareata Aza la uitat pe fotbalistul Dragos Nedelcu Se iubeste pe ascuns cu un milionar de Dorobanti Exclusiv
Focoasa cântăreață Aza Gabriela se iubește cu unul dintre tinerii milioari care fa furori printre domnișoare, în Nordul Capitalei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai căutate cântărețe din noul val al muzicii de petrecere, Aza, o blondă care a reușit să îl înnebunească și pe fotbalistul Dragoș Nedelcu, fost favorit al lui Gigi Becali, actualmente jucător la Farul Constanța a lui Gică Hagi, are un nou iubit.

Aza l-a uitat pe fotbalistul Dragoș Nedelcu. Cu cine se iubește, pe ascuns, cântăreața

Aza Gabriela, o cântăreață cu un succes uriaș în lumea muzicii de petrecere, are o nouă relație. FANATIK a aflat, în exclusivitate, despre cine este vorba: Radu Măricuța, unul dintre tinerii de bani gata care, de-a lungul timpului, au făcut furori în lumea domnișoarelor.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute, relația celor doi durează deja de aproape două luni. E adevărat, Radu Măricuța a tot încercat să ajungă la inima, ascunsă în spatele unui decolteu impresionant, cântăreței Aza. I-a trimis mesaje, a încercat să o sune, dar Aza nu îi răspundea deloc. Motivul? Pe atunci era în relație cu fotbalistul pe care cântăreața susține că îl iubea și îi era fidelă.

După despărțirea dintre Aza și Dragoș Nedelcu, eveniment petrecut chiar înainte de Paștele din acest an, artista a fost din nou abordată de Radu Măricuța. Doar că, la acea vreme, încă suferea și nu voia să se implice într-o altă relație.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, într-un final, acum aproape două luni, Aza ”i-a cedat” lui Radu Măricuța, insistența acestuia impresionând-o pe artistă. Și, după un lung schimb de mesaje, cei doi s-au văzut. În sfârșit, față în față, nu prin intermediul diverselor aplicați. Iar de atunci, Aza și cu Radu, în mare secret, formează un cuplu.

Ce spune Aza despre noul ei iubit?

În cele două luni trecute de când s-au strâns, pentru prima oară, în brațe, Aza și Radu s-au văzut cât au putut de mult. Doar că, artista, fiind ocupată până peste cap cu diversele concerte și alte obligații pe care le are, nu a petrecut atât de mult timp pe cât și-ar fi dorit alături de Radu.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, din informațiile noastre, cei doi nu au apucat să petreacă împreună nici măcar o noapte. Nu că nu ar fi vrut sau că nu ar fi avut unde, ci pentru că nu au avut când, programul celor doi amorezi fiind suficient de încărcat. Mai mult, cei doi au fost nevoiți chiar să își amâne vacanța pe care doreau să o petreacă singurei, ca doi porumbei.

În cele două luni scurse de când formează un cuplu, Aza a descoperit, din informațiile noastre, o altă latură a lui Radu Măricuță. Mai exact, pare-se, tânărul de bani gata pare extrem de decis să o susțină în fiecare pas al carierei sale de cântăreață și nu e deranjat că frumoasa artistă își pune cariera pe primul plan.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Aza s-a declarat de-a dreptul surprinsă de faptul că secretul ei a fost devoalat. ”Da, suntem împreună. Nu aș vrea, momentan, să spun mai multe, preferăm să ne vedem de relație în liniște, să vedem cum se va dezvolta”, ne-a spus, în exclusivitate, Aza.

Aza s-a iubit cu Dragoș Nedelcu

Timp de mai bine de doi ani, cântăreața Aza s-a iubit cu fotbalistul Dragoș Nedelcu. Plecat însă de la FCSB la Farul Constanța, între sportiv și artistă relațiile s-au răcit și, normal, cei doi s-au despărțit.

”Nu se mai putea, relația noastră nu mai funcționa. Deja aveam, amândoi, alte priorități. Începusem să ne vedem din ce în ce mai rar, nu ne mai înțelegeam aproape deloc (…) Cu el plecat mai tot timpul, cu cantonamentele, nu mai aveam cum să numim o relație ceea ce se era între noi. În plus, ca să fiu sinceră, eu eram destul de ocupată, cu repetiții, cu concertele, ne vedeam foarte rar. De aceea ne-am despărțit”, ne spunea, la acea vreme, Aza.

Despărțirea de fotbalist, mai mărturisea cântăreața în exclusivitate pentru FANATIK, a făcut-o pe Aza să își reconsidere prioritățile. ”După despărțirea de Dragoș am decis să mă concentrez 100% pe tot ceea ce înseamnă cariera mea. Și, după câteva discuții cu managerul și cu cei care sunt în echipa mea, am decis să fac anumite schimbări. Nu cânt manele, ci mă voi axa pe muzică de petrecere în stilul Loredanei Groza și a orchestrei Agurida”, a mai spus Aza.

Radu Măricuța, fiul fostului edil din localitatea sibiană Șelimbăr, are un trecut amoros zbuciumat, el iubindu-se, printre altele, și cu Daniela Crudu, dar și cu alte domnișoare cunoscute în zona vieții de noapte a nordului Capitalei.

ADVERTISEMENT