Life

Cântăreața care a ucis un bătrân acum 5 ani se mărită! Irina Birou: ”M-a cerut pe bune”

Una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară de la noi, Irina Maria Birou, artista care a ucis un bărbat acum cinci ani, a avut parte, chiar de ziua ei de naștere, de un moment emoționant, fiind cerută în căsătorie de iubitul ei.
01.10.2021 | 14:38
Irina Maria Birou si Alin au decis sa se casatoreasca Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară Irina Maria Birou a devenit cunoscută nu doar datorită vocii sale, ci și printr-un accident pe care l-a produs acum cinci ani, atunci când a ucis un bătrân de 83 de ani.

Irina Maria Birou se căsătorește

De ani buni, Irina Maria Birou, una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară din zona Gorjului, se iubește de opt ani cu Alin, proprietarul unui salon de evenimente. Iar acum, după ce, în repetate rânduri au tot discutat despre căsătorie, cei doi au anunțat că va avea loc evenimentul atât de mult așteptat.

ADVERTISEMENT

Iar de ziua ei de naștere, chiar când Irina Birou împlinea 25 de ani, Alin, iubitul cântăreței de muzică populară, și-a luat inima în dinți și a îngenuncheat în fața ei, cu un buchet uriaș de trandafiri roșii în mână și i-a pus marea întrebare.

Evident, pe lângă întrebare, Alin i-a pus pe mână frumoasei cântărețe și un inel de logodnă care, probabil, a costat suficient de mult încât cu banii respectivi să trăiască o familie obișnuită un an, bijuteria din aur alb având un diamant uriaș.

ADVERTISEMENT

Artista a fost cerută în căsătorie de față cu 100 de oameni

”Glumă, glumă, dar acum m-a cerut pe bune”, a anunțat cântăreața de muzică populară, postând pe conturile sale de socializare și o fotografie cu momentul în care a acceptat să devină soția lui Alin, bărbatul cu care se iubește încă din 2013 și care i-a fost alături în cele mai dificile momente ale vieții.

”Alin mi-a organizat o petrecere surpriză cu vreo 100 de invitați. Nu știam nimic despre ce se va întâmpla, iar după ce mi-a adus cadoul pentru ziua mea, mi-a dat și inelul. Nunta va fi, probabil, la anul, dar cu siguranță în timpul săptămânii, pentru că avem multe evenimente amândoi în weekend-urile de anul viitor. Nu voi cânta la nunta mea, e o superstiție că nu e bine să faci asta”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Irina Maria Birou.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Irina Birou a decapitat un bătrân

În anul 2016, la începuturile carierei sale, Irina Maria Birou avea parte de un moment cât se poate de dificil. Aflată la volanul mașinii sale, cântăreața de muzică populară provoca un cumplit accident de circulație.

În accident, din păcate, Irina Maria Birou a provocat victime omenești, cântăreața luând viața unui bărbat de 83 de ani pe care l-a decapitat, artista ajungând în fața magistraților acuzată de ucidere din culpă, fiind condamnată la închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Artista a fost condamnată la închisoare cu suspendare

Irina Maria Birou a scăpat, după ce a ucis un bărbat într-un accident rutier, destul de ieftin, cântăreața care a împlinit pe 30 septembrie 25 de ani fiind condamnată cu suspendare și având de făcut muncă în folosul comunității.

”Condamnă inculpata Birou Irina Maria la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, era sentința dată, în 2018, de judecătorii din Târgu Jiu, în primă instanță, Curtea de Apel din Craiova menținând sentința după apelul artistei.

 Irina Maria Birou, ședințe foto senzuale pentru fanii ei

După ce a fost condamnată la închisoare pentru ucidere din culpă, Irina Maria Birou și-a continuat cariera artistică, frumoasa cântăreață având, deja, mai multe albume de muzică populară la activ.

Mai mult, cum frumusețea o califică și pentru un concurs de miss al cântărețelor de folclor, Irina Maria Birou își răsfață fanii cu fotografii în care renunță la costumul popular. Și, punându-și în evidență formele de fotomodel, Irina Birou pozează adeseori în costume de baie minuscule.

Iar dacă nu pozează în costume de baie, Irina Maria Birou mizează pe decolteul adânc, ”asortat” cu ochii de un albastru tulburător, fotografiile postate pe conturile ei de socializare aducându-i mii de aprecieri și comentarii care mai de care mai ”înfierbântate” ale bărbaților care se întrec să o complimenteze.

ADVERTISEMENT