Life

Cântăreața care poartă pe degetul inelar peste 600.000 de euro. Cum arată bărbatul care i-a făcut acest cadou

04.11.2020 | 19:52
Cantareata care poarta pe degetul inelar peste 600000 de euro Cum arata barbatul care ia facut acest cadou
ADVERTISEMENT

Gwen Stefani (51 de ani) și Blake Shelton (44 de ani) s-au logodit la finalul lunii octombrie după cinci ani de relație, ambii divorțând de foștii parteneri în vara anului 2015. Celebra cântăreață le-a arătat deja fanilor cum arată bijuteria spectaculoasă estimată la 600.000 de euro.

Potrivit Entertainment Tonight, cântărețul de muzică country a pus marea întrebarea în Oklahoma, acolo unde artista are o casă, dar nu înainte de a cere permisiunea tatălui acesteia. Artistul a mărturisit că frumoasa blondină i-a „salvat” anul 2020, mulțumită răspunsului afirmativ primit pe 27 octombrie. 

ADVERTISEMENT

Cât despre bijuteria primită de blondină, Blake Shelton a avut grijă să fie un inel personalizat. Unii specialiști în bijuterii sunt de părere că diamantul este tăiat în formă rotundă sau ovală, fiind așezatîntr-un cadru solitar sau de platină”.

Cântăreață celebră cu inel de logodnă de mii de euro. Cine este iubitul

De asemenea, inelul de logodnă primit de cântăreața în vârstă de 51 de ani are o greutate probabilă între 8 și 10 carate, bijuteria sclipitoare având un preț uriaș. Mai exact, prețiosul inel cu diamante este cuprins între 700.000 și 800.000 de dolari, notează refinery29.com, în timp ce alți experți estimează că este mult mai valoros.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Kathryn Money, vicepreședintele departamentului de comercializare și extindere cu amănuntul al Brilliant Earth, a declarat pentru un tabloid că diamantul este așezat pe un soclu din aur sau platină. Expertul este de părere că bijuteria prețioasă constă undeva la circa 500.000 de dolari, în funcție de calitatea diamantului. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@blakeshelton yes please! ??? gx

O postare distribuită de Gwen Stefani (@gwenstefani) pe

„Da, te rog”, a scris Gwen Stefani în dreptul imaginii în care le arată fanilor cum arată inelul de logodnă primit de la partenerul ei de viață, artistul Blake Shelton.

ADVERTISEMENT
„Hei, Gwen Stefani mulțumesc că mi-ai salvat anul 2020 … Și restul vieții mele. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a fost replica cântărețului după ce vedeta a accepta cererea în căsătorie, în dreptul unei imagini în care se sărută.
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare „The Voice US” în urmă cu cinci ani, ambii fiind implicați în alte relații amoroase.
Cuplul se înțelege de minune, colaborând extrem de bine și pe plan profesional, având câteva melodii cântate împreună, printre care se numără „Go Ahead and Break My Heart”, sau „If I’m Honest”.