Life

Cântăreața de muzică populară Andreea Ciocotișan, cadou emoționant pentru tatăl ei: „L-am ținut ascuns”

23.03.2021 | 17:30
Cantareata de muzica populara Andreea Ciocotisan cadou emotionant pentru tatal ei Lam tinut ascuns
Cântăreața de muzică populară Andreea Ciocotișan a compus o melodie specială pentru tatăl ei, Dumitru
ADVERTISEMENT

Andreea Ciocotișan, una din cele mai iubite interprete de muzică populară din Ardeal, numărul unu în zona Maramureșului, i-a făcut cel mai frumos și emoționant cadou tatălui ei, cu care o relație cu totul specială.

Artista a lansat azi o melodie pe care i-o dedică tatălui ei, intitulată „La mulți ani, om bun”, despre care a vorbit cu mult entuziasm,

ADVERTISEMENT

Tânăra maramureșeancă susține că își iubește nespus de mult tatăl, că este unul din cele mai importante modele pe care le-a avut în viața ei.

Andreea Ciocotișan, cadou emoționant pentru tatăl ei

„Nu cred că Dumnezeu ne-ar fi putut oferi un dar mai prețios, decât o familie frumoasă și niște părinți iubitori. Tații noștri aleg să ne vegheze din umbră pașii, să se jertfească de cele mai multe ori transformându-se în scut de apărare în fața greutăților și temerilor noastre. Tata pentru mine este primul bărbat pe care l-am iubit prima data și îl voi iubi toată viața.

ADVERTISEMENT

Tata este un om deștept, sensibil, harnic și foarte apreciat de lume, prin simplu fapt ca este un om modest, atent la detalii și o persoana care nu ar greși nimănui. Astăzi, 22 Martie 2021, împlinește frumoasa vârsta de 50 de ani.

Din cauza situației din țara nu am putut să-i organizăm o petrecere surpriza așa cum am dorit, însă alături de întreaga familie l-am sărbătorit acasă. Anul acesta m-am gândit să-i fac un altfel de cadou… un cadou muzical special pentru el, intitulat “La mulți ani, om bun!”, ne-a declarat Andreea Ciocotișan despre cadoul pentru tatăl ei pe care l-a împărtășit cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară: „Acest cântec l-am ținut ascuns câteva luni bune”

Acest cadou a fost ținut ascuns timp de câteva luni, piesa cântăreței fiind scoasă pe piață abia azi.

„Acest cântec l-am ținut ascuns câteva luni bune, nu a știut nimeni de el, de aceea ne-a fost foarte greu și cu filmarea videoclipului. Pana la filmarea clipului nu a mai îmbrăcat niciodată un costum popular. I-am spus ca este un cantec de străinătate și avem nevoie de el in videoclip și așa a acceptat.

ADVERTISEMENT

Cadrele în care apare el sunt filmate fără sunet, și a fost puțin greu sa organizăm totul, dar finalul zic eu a ieșit superb. La venirea tortului, Raul, logodnicul meu s-a ocupat de surpriza punand cantecul pe ecranul Smart tv-ului. Emoționat și mândru a privit cu drag videoclipul. I-am făcut o bucurie mare care v-a rămâne veșnic în sufletele noastre o amintire frumoasa”, ne-a mai spus Andreea.

ADVERTISEMENT