Life

Cântăreața de muzică populară Mirela Năsturică s-a ars cu ciocolată: „Sunt de 18 zile la pat”

11.06.2020 | 16:34
Cantareata de muzica populara Mirela Nasturica sa ars cu ciocolata Sunt de 18 zile la pat
Cântăreața Mirela Năsturică a suferit un accident casnic grav. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară Mirela Năsturică a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu aproape două săptămâni. Artista a povestit că este imobilizată la pat după ce s-a ars cu ciocolată clocotită în bucătărie.

Mirela Năsturică s-a opărit cu ciocolată

Durerile au fost atât de cumplite, încât până și copiii vedetei s-au speriat. Mirelei i-a fost frică să plece la spital, așa că a urmat un tratament acasă, unde de 18 zile stă în pat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că arsurile au fost atât de puternice încât nu mai putea umbla, simțind ciocolata pe piele de parcă era smoală.

„Au trebuit să mă ia de jos și să mă ducă în cadă. Nu cădea ciocolata, se lipise ca smoala de mine. Mi-a dat cu apă rece, dar eu am simțit-o clocotită. Efectiv ieșeau aburi și ciocolata tot nu cădea. Am avut noroc de la Dumnezeu, în 20 de minute au ajuns medicii”, a mărturisit vedeta la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că mă voi face bine, dar nu a fost așa”

„Am crezut că mă voi face bine, dar nu a fost așa, pentru că m-am molipsit cu o infecție sub rană. Rănile de la suprafață am putut să le tratez cât de cât, dar infecția…”, a mai spus aceasta.

„Mi-a fost teamă să mă duc la spital. De aceea sunt de 18 zile la pat. Atunci era situația gravă și m-am dus, dar a doua oară nu am mai mers. Mi-a fost foarte teamă să ajung la doctor. În acest moment, mă tratez acasă. Pot să mă dau jos pentru că mi-am luat niște cârje și pot să merg mai mult pe călcâie la faza asta”, a completat folclorista.

ADVERTISEMENT

Mirela Năsturică este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România. Cântăreața este cunoscută datorită spectacolelor sale folclorice unde participă alături de Taraful Elvis Năsturică. Una dintre cele mai ascultate melodii ale acesteia este „Cine am fost, unde am ajuns”.