Life

Cântăreața Jo, intervenție estetică pentru a scăpa de gușă: “Am încercat metoda doamnei Irina Loghin și nu a mers”

Cântăreața Jo și-a făcut o intervenție estetică pentru a scăpa de gușă. Artista a încercat și metoda Irinei Loghin, dar nu a dat roade.
05.10.2022 | 08:39
Cantareata Jo interventie estetica pentru a scapa de gusa Am incercat metoda doamnei Irina Loghin si nu a mers
Jo și-a făcut o intervenție estetică. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Jo a decis să-și facă o intervenție estetică pentru a scăpa de gușă. Cântăreței nu-i plăcea cum arată, așa că a apelat la ajutorul medicului.

Jo, intervenție estetică pentru a scăpa de gușă

Ioana Anuța, pe numele ei real, era deranjată de aspectul gușei, așa că nu a mai stat pe gânduri și a mers la medicul estetician.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, fosta iubită a lui Juno a postat o imagine după intervenție și le-a spus fanilor că încă se recuperează.

Cântăreața a ținut să precizeze că a încercat să scape de gușă și prin metode naturale, inclusiv cea recomandată de Irina Loghin, și anume un masaj în zona respectivă, însă nu a avut parte de niciun rezultat.

ADVERTISEMENT

“Sâmbătă mi-am făcut o intervenție pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă! Ca după orice intervenție te recuperezi mai greu, și treci prin tot felul de stări sau dureri.

Am încercat și metoda doamnei Irina Loghin și nu a mers. Mă deranja gușa! După trei zile de la intervenție totul arată wow! Sunt mega încântată de rezultat. (…)

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că tare nesuferită sunt atunci când nu pot să funcționez singură, la capacitate maximă. Tare greu îmi e să cer sau să accept ajutor”, a scris Jo pe pagina de Facebook.

Jo le-a avut mereu alături pe mama și pe sora ei atunci când nu avea o stare de spirit prea bună și este uimită de răbdarea pe care au avut-o cu ea până acum.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu susține operațiile estetice, mai ales atunci când sunt făcute “fără rost”, însă nu i se pare greșit să facă o schimbare atâta timp cât aceasta o ajută să aibă mai multă încredere în ea.

Jo cântăreață operație
Jo și-a înlăturat gușa. Sursa foto: Facebook

Cum se înțeleg Jo și Juno după despărțire

Jo și Juno au fost împreună timp de patru ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au avut parte de numeroase neînțelegeri atunci când formau un cuplu, motiv pentru care s-au despărțit.

Artista l-a iubit foarte mult pe Juno și nu știe dacă va mai avea o iubire atât de intensă cu cineva vreodată.

Chiar dacă s-au despărțit, Jo spune că fostul ei iubit va fi mereu “unul dintre oamenii la care o să țin cel mai mult”, după cum a declarat în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă.

“La un moment dat, totul era despre mine și mi-am dat seama că toată iubirea necondiționată pe care i-am oferit-o timp de 4 ani a început să dispară. Atunci mi-am pus niște semne de întrebare.”, a adăugat ea.

Concurenta de la Te cunosc de undeva a rămas în relații bune cu Juno. Cei doi sunt prieteni buni după despărțire.

ADVERTISEMENT