Life

Cântăreața Lora este foc și pară pe românii care nu cred în Covid: „Pandemia de ego”

15.07.2020 | 16:14
Cantareata Lora este foc si para pe romanii care nu cred in Covid Pandemia de ego
ADVERTISEMENT

Cântăreața Lora, izolată în Bali din cauza pandemiei de coronavirus, a scris un mesaj extrem de acid la adresa românilor care nu cred în boala cauzată de virusul SARS-COV-2 care a făcut ravagii în toată planeta.

Lora îi înțelege, dar îi și critică pe românii care nu cred în Covid

Simpatica artistă a spus că poate să înțeleagă neîncrederea în autorități provocată de felul în care au gestionat criza ori faptul că au existat profitori care s-au îmbogățit pe seama pandemiei, dar refuză să priceapă inconștiența cu care se poartă anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Lora a făcut un apel public la adresa tuturor fanilor ei, dar și la adresa detractorilor, să îi protejeze pe ceilalți, iar cel mai simplu mod în care pot face asta este să poarte mască.

„Pot înțelege multe pe lumea asta. Mai mult decât această pandemie mă îngrijorează alta. Pandemia de EGO. Și la cei mai modești intelectual dar şi la cei mai înzestrați, ego-ul se manifestă prin convingerea că „ei ştiu mai bine”. Pot înțelege lipsa de încredere în anumite autorități. De când lumea cei de la putere au fost acuzați de tot felul de abuzuri, unele pe bună dreptate”, mărturisește vedeta.

ADVERTISEMENT

„Credeți ce vreți voi despre virus, dar purtați mască”

„Ce nu înțeleg acești oameni e că indiferent cine se îmbogățește în această perioadă dintr-o speculă financiară nu ar trebui să vă fure atenția de la existența acestui virus.

Așa cum există oameni care fac bani producând și vânzând de la hârtie igienică și tampoane până la telefoane, biciclete și mașini, cei care produc acum măști și le vând o fac pentru că lumea are nevoie. La fel și cu testele. Că există preț poate prea mare pentru asta, aici e specula financiară și lăcomia”, a adăugat Lora pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Wow! Eu sunt în Bali pentru că este pandemie, adică virus care se răspândește rapid la nivel mondial. Nu m-am putut întoarce acasă și dacă nu aveam afacerea mea pe lângă muzică acum probabil eram într-o situație gravă.

În altă ordine de idei..credeți ce vreți voi despre acest virus dar purtați mască. Pentru că dintre cele 2 tabere, dacă tabăra celor care cred în gravitatea acestei situații are dreptate, e nasol”, a mai precizat blondina.

ADVERTISEMENT